Остава още малко до момента, в който iOS 17 ще

...
Остава още малко до момента, в който iOS 17 ще
Коментари Харесай

5 нови функции, които ще се появят в AirPods Pro 2 благодарение на iOS 17

Остава още малко досега, в който iOS 17 ще бъде налична за всички, а в нея ще има цяла поредност от нови функционалности като адаптивно аудио, заглушаване и изключване на звука, автоматизирано превключване на устройствата и мрачен режим, според от това кои слушалки AirPods на Apple притежавате.

1. Адаптивно аудио

Това ще е извънредна функционалност за AirPods Pro 2, която сплотява режимите ANC и Transparency в едно – функционалност, проектирана да контролира силата на звука на това, което слушате въз основа на непосредствената ви среда и несъмнено, на взаимоотношенията ви денем.

Контролът на шума ще работи, с цел да отстрани звуците от околната среда (реактивните мотори на самолетите, климатиците, тихия екот на придвижването по магистралата), като в същото време ще се увери, че няма да пропуснете нищо, което бихте желали да чуете, да вземем за пример стюардесата, която ви пита дали желаете да пиете нещо, да вземем за пример.

И още нещо, което е характерно за AirPods Pro 2: както е маркирано от MacRumors с обновения фърмуер активирането на функционалността „ Адаптивно аудио “ може да стане след свързване на AirPods, като отворите Контролния център, и изберете опцията „ Адаптивно “, която сплотява режимите Transparency и Noise Cancellation.

2. Conversation Awareness/Осъзнаване (подслушване?) на диалозите

Технически видяно, тази функционалност е част от „ Адаптивното аудио “, само че това е толкоз добра екстра, че заслужава обособен абзац. Тази функционалност може да засича по кое време някой приказва, малко като технологията Speak to Chat на Sony, която се появи през 2020 година в слушалките Sony WH-1000XM4, въпреки че тя реагира на вашия глас, а не на гласа на хората към вас. Отговорът на Apple разпознава диалог в непосредствена непосредственост до вас, понижава силата на звука на музиката ви и понижава фоновия звук, като в същото време усилва гласовете пред вас, с цел да чуете всичко, което се приказва.

3. Персонализиран тон

И тази функционалност е неразделна част от „ Адаптивното аудио “, само че персонализираната мощ на звука заслужава да бъде упомената, тъй като тя контролира звука на възпроизвежданите файлове въз основа на персоналните ви желания и околния тон.

Да, вашият iPhone в действителност ще е в положение да научи повече за желаната от вас мощ на звука, като с течение на времето ще се приспособява към мечтаното от вас равнище на звука, когато това е належащо.

4. Автоматично превключване сред устройства, само че по-бързо

AirPods Pro 2 ще могат да превключват автоматизирано сред устройствата на Apple доста по-бързо в iOS 17. Ще получим ли тройна многоточкова съгласуваност на устройствата, която за пръв път се видя в Technics EAH-AZ80? Очевидно не, само че въпреки всичко тази актуализация безспорно ще се хареса на върлите „ iOS-аджий “.

5. Тъмен режим, само че по-тъмен

Това е дреболия, само че когато свържете AirPods към iPhone с задействан мрачен режим (да не се бърка с режим „ Не безпокойте “ на iPhone), изскачащият прозорец за връзка също ще бъде в мрачен режим – забележителна изгода за тези от нас, които с неспокойствие приготвят плейлистите си с тъмни талази.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР