Остава мистерия около останките на бездомна жена, за която се

...
Остава мистерия около останките на бездомна жена, за която се
Коментари Харесай

„Убита“ жена се измива в солени блата, носейки маска с тиксо в мистериозен случай

Остава тайнственост към останките на бездомна жена, за която се опасяваше, че е убита, която беше изхвърлена на остров с лице, увито в тиксо.

Човешки кости бяха открити в солените блата на остров Фоулнес в Есекс през юни 2014 година, което провокира огромно търсене на региона. По-късно ДНК я разпознава като 33-годишната Анджела Милингтън. Тя беше забелязана за последно през февруари в Саутенд он Сий, Есекс, и беше известна измежду уличните пиячи и бездомните хора в града.

През 2016 година полицията, проверяваща нейната гибел, пусна притеснителни макети на изображения на това по какъв начин е била употребена лентата. Изображенията демонстрират по какъв начин черна лента е увита към лицето на манекен. Истинската маска беше пусната по-късно.

Намазан с тиня, смущаващият облик се утежни още повече, защото чиновниците не можаха да кажат дали е бил подложен върху лицето на Анджела преди или след гибелта й. Съдебният доктор записа открита присъда за гибелта на мис Милингтън при следствие, само че аутопси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР