Остър скандал между лидера на Възраждане“ Костадин Костадинов и журналистите

...
Остър скандал между лидера на Възраждане“ Костадин Костадинов и журналистите
Коментари Харесай

Цирк в БНТ! Костадинов се захапа с Асен Генов: Висок е 160 см., без семейство, живее в панелка в „Надежда“

Остър скандал сред водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и публицистите и посетители на Българска национална телевизия се развихри в неделната вечер.
Причината бе отводът за достъп на журналистката Цвета Стратиева (Флора) да участва на събитие на проруската партия, на което да свърши професионалните си задължения. Според партийците тя не е позволена, тъй като „ лъже “.
Последва госта замяна на реплики на висок звук сред Костадинов и гостите на Бойко Василев в студиото, а точно – Константин Вълков и Асен Генов.
„ Г-н Костадинов, въпросът е кой лъже – вие казвате, че България ще изпраща войски в Украйна – неистина.
Половината от депутатите ви имат влогове в евро. Вашият канал в Ютюб се финансира с непознати средства “, сподели Генов.
Костадинов попита първо с кой беседва.След като разбра, че против него е Асен Генов, той сподели, че гостът на Бойко Василев е тежко спонсориран от „ Америка за България “, а също така е и експерт по керамика, а не по политически науки, предава Блиц.
По-късно Костадинов написа и пост във Facebook, с цел да си изкара гнева върху Генов.
„ Българска национална телевизия изцяло изплискаха легена – оказа се, че Бойко Василев е поканил като коментатор на изборните резултати Асен Генов “.
„ Всеки път когато Асен Генов се пробва да изрази мнение по сериозна тематика, имайте поради, че това е декоратор-технолог в керамичното произвеждане, със приблизително обучение. Висок е към 160 сантиметра, на 55 години, без семейство и деца, почитател на харе кришна, живеещ в панелка в кв. Надежда.
Разбирам, че Бойко Василев желае да трудоустрои безработния фаянсаджия, само че въпреки всичко като поданик, който заплаща издръжката на тази телевизия, желая да знам какви са критериите.
Защото познавам най-малко 10 други плочкаджии с изключение на Асен Генов, които биха били доста по-подготвени да проучват изборните резултати “, споделя още той посредством поста си в обществената мрежа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР