Останат ли на тъмно населените места, ще се повиши престъпността.

...
Останат ли на тъмно населените места, ще се повиши престъпността.
Коментари Харесай

Прогнози: Тъмните улици ще отворят работа на МВР

Останат ли на мрачно обитаемоте места, ще се увеличи престъпността. Такива опасения показват хора в обществените мрежи под обявата ни за Лесичово - първата община в района, която предизвести, че не може да поеме три пъти по-високите сметки за ток и евентуално ще вкара режим на уличното осветяване. А това най-вероятно ще последва и в други общини - всички понасят удара на повишаването, непостижимо за бюджетите им. ​Страх будят предстоящите последствия, а ​граждани се надяват полицията да вземе превантивни ограничения.

Множество разбори на специалисти от Министерство на вътрешните работи, налични на уеб страницата на ведомството, демонстрират, че тези страхове не са без учредения - изследвания сочат, че при липса на улично осветяване порастват и кражбите, и похищенията против личността, и пътните произшествия. Отворен остава въпросът какво може да се направи, с цел да се понижат до най-малко тези опасности.
Свързани вести Кметове вкарват режим на уличното осветяване, не могат да платят тока И аптеките скочиха против скъпия ток, сметките им тройни Заради скъпия ток и СОVІD-19: "Арсенал " Казанлък стопира работа Токът на Балканите - по какъв начин се оправят съседите ни с високите сметки
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР