Останалият без работа в "Шоуто на Слави" актьор Тодор Башиянов

...
Останалият без работа в "Шоуто на Слави" актьор Тодор Башиянов
Коментари Харесай

Бивш на Слави заби журналистка

Останалият без работа в "Шоуто на Слави " артист Тодор Башиянов откри любовта в лицето на репортерката на Нова телевизия Рада Богданова. Двамата са двойка от няколко седмици, като към този момент не се крият и се разхождат дружно по софийските улици. Те даже официализираха връзката си със статус във фейсбук, като приятелите и на Тодор, и на Рада бяха мощно сюрпризирани, че са се загаджили. Актьорът и журналистката имат пристрастеност към разходките измежду природата, където двамата се усамотяват и се любуват на компанията си.



Рада и Тодор към момента не живеят дружно, защото връзката им е в ранен стадий, само че някой ден може да се решат и на тази значима стъпка.
Междувременно макар спекулациите, че шоуто няма да търси заместител на изгонения, предаването търси нов артист на мястото на Башиянов с публикация, която се върти от началото на новия сезон. Той изкара пет години в предаването на Трифонов и бе уволнен след края на сезона. Изискванията към неговия правоприемник не са високи и няма ограничавания за възраст, пол и обучение.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР