Останах си същата след края на спортната кариера. Когато бях

...
Останах си същата след края на спортната кариера. Когато бях
Коментари Харесай

Стефка Костадинова: Щастлива съм, че си останах същата след края на спортната кариера

" Останах си същата след края на спортната кариера. Когато бях спортистка, не ми е липсвал фамилния уют по време на празниците, само че след това видях какъв брой неща съм пропуснала ". Това сподели в ефира на „ На Фокус” по Нова тв олимпийската шампионка, международен рекордьор и нееднократен международен и европейски първенец, ръководител на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова.

Тя показа, че е гледала баба си Стефка по какъв начин е подготвяла всичко належащо за празника, само че не е наследила уменията ѝ, а другари са я успокоявали, че може да има доста дами, които готвят, само че са малко тези, които могат да скочат 209 см.

Олимпийската ни шампионка акцентира, че триумфите в спорта, резултати и върхове дължи на всички хора, които са я подкрепяли още от спортното учебно заведение " Васил Левски " в Пловдив.

Костадинова призна, че по време на пандемията, когато е имала повече свободно време и е било нужно да се стои у дома, е упражнявала върху готвенето, чистенето и малко по малко нещата вървят в позитивна посока.

През същия интервал ръководителят на БОК е отделяла повече време за четене на книги, гледане на филми.

" Двете години трансформираха целия свят, целия спорт, самите нас. Станах по-затворена, ограничих контактите си ", добави Стефка Костадинова.

Към всичко това се прибавя и ново занимание.

" Преди пет години си говорехме за къмпинг и каравана и взехме решение да забележим какво е да почиваме по този начин. Видяхме какъв брой си по-свободен, по-спокоен. Попаднахме в едно общество на експерти във всяка област, с които се поддържа връзка доста прелестно. Това ме върна в детството, когато всичко беше свободно ", споделя още Костадинова.

Целия диалог гледайте във видеото.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР