Особено когато сме преболедували и имаме нужда да заздравим имунитета

...
Особено когато сме преболедували и имаме нужда да заздравим имунитета
Коментари Харесай

Внимавайте много, когато приемате тези витамини

Особено когато сме преболедували и имаме потребност да заздравим имунитета си, най-бързото и лесното, което вършим, е да отидем да си купим витамини.

Често забравяме обаче, че те също, както всяко друго нещо купено от аптеката и обвързвано с нашето здраве, би трябвало да се одобряват по избран метод и с избран надзор.

Калций

Калцият е един от минералите, за който постоянно ни се приказва и ни поучават да одобряваме повечт от него, с цел да зазадрави костите и да усили плътността им.

Проблемът е обаче, че в това време той може да има нездравословно въздействие върху артериите и меките тъкани като ги калцифицира и това да увеличи рискът от болести на сърцето.

Той даже е кадърен да подтиква образуването на камъни в бъбреците и да попречи на естественото им разграждане. 

Затова най-силните лекарски препоръки са да се набира посредством храната - с млечни артикули и немлечни източници на минерала.
Продуктът, който топи мазнините, усъвършенства кожата и ноктите и има още куп изгоди
Рибеното масло е страховит лек за редица болежки. Може да го намерите в течна форма и на капсули, като вторият метод е по-предпочитан....
Прочети повече
Желязо

Желязото също  се предлага наляво-надясно, само че без предварителни проучвания е способно да повреди черния дроб и други органи.

То оказва помощ за образуването на хемоглобин и е основно за образуване на някои хормони в тялото. Затова преди приема му би трябвало да сме изследвали кръвта си и равнищата на хемоглобин.

Йод

Йодът постоянно би трябвало да се приема единствено и само след консултация с доктор и по негова рекомендация. Той е основен за производството на хормони и може да попречи на вярното действие на щитовидната жлеза.
5 неподозирани признаци, че страдаме от липса на витамин B12
B12 е един от основополагащите витамини за добра функционалност на тялото ни. Витамин B12 е виновен за вярното асимилиране на желязо...
Прочети повече
Преди да предприемете сходна стъпка, наложително се консултирайте с вашия доктор!



Витамин В6

С него също би трябвало да се внимава и е най-добре да го приемате посредством вярна диета - плодове, зеленчуци, риба, птиче месо.

Ако обаче дълго време приемате витамин В6 може да развиете невропатия - свръхчувствитеност на нервните окончания, по тази причина също на първо място правете предварителни проучвания и съвещания с вашия доктор.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР