Основното нововъведение на пролетната военна служба - 2024 г. -

...
Основното нововъведение на пролетната военна служба - 2024 г. -
Коментари Харесай

Пролетната мобилизация в Русия. 150 хиляди наборници се готвят за...

Основното изобретение на пролетната военна работа - 2024 година - е увеличението на горната граница на наборната възраст от 27 на 30 години (при опазване на долната - 18 години). Важно изключение са навършилите 27 години преди 31 декември 2023 година в това число.

Като част от пролетната военна работа през 2024 година съветските управляващи тестват технологията на електронни призовки, изпращани посредством Gosuslugi. Тъй като съгласно признатата през 2023 година военна промяна сходни призовки са обвързани с обединен указател на военнослужещите, който към момента не е основан, разпространяването им към този момент дублира единствено призовки на книжен притежател – а на юристите не са известни случаи на наказване на наборници за отсъствие въз основа на електронни известия.

Руските управляващи не престават да дават обещание да не изпращат наборници във войната в Украйна или да служат в анексираните „ нови “ райони. В същото време обслужването е допустимо в районите, граничещи с Украйна - Белгород, Курск и Брянск. Всички тези райони са били обект на постоянни офанзиви от дронове и артилерия през последните месеци, а елементи на украинските въоръжени сили, формирани съгласно украинските управляващи от доброволци всред съветски жители, постоянно рапортуват за офанзиви против гранични обитаеми места. Освен това има информация за службата на наборници на кораби на съветския Черноморски флот: тези кораби също станаха постоянни цели на украинските въоръжени сили в интервала на пълномащабна война с Украйна.

 

Друг риск за наборниците е убеждаването от военните управляващи да подпишат контракт с Министерството на защитата и да отидат на война. Адвокатите приканват да не се поддавате на сходни молби, в случай че не желаете да се окажете на фронта.

 

През 2023 година, след изпращане на призовка до наборник, човек се лишава от правото да напуща територията на Руската федерация. Многократно са се нараснали и санкциите за укриване на чернова. Така, за отсъствие във военната работа за регистрация и регистриране без основателна причина, наборникът може да бъде таксуван от 10 хиляди до 30 хиляди рубли.

Укриването на военна работа също е член от Наказателния кодекс, който планува наказване до две години затвор. По време на войната с Украйна управляващите започнаха интензивно да преследват хората по тази публикация. И въпреки всичко рисковете, свързани с военновременната работа са толкоз огромни, че специалистите поучават да се възползвате от всяка опция, с цел да избегнете приемането на призовка.

 

Превод ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР