Основният собственик, управител и програмен директор на свързвания с депутата

...
Основният собственик, управител и програмен директор на свързвания с депутата
Коментари Харесай

Основният собственик на Канал 3 Ива Стоянова зае ръководна позиция в Нова телевизия

Основният притежател, шеф и програмен шеф на свързвания с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски Канал 3 Ива Стоянова става част от екипа на Нова телевизия като общоприет шеф " Информация ". Това оказва се от прессъобщение на медиата.

" Като общоприет шеф " Информация " Ива Стоянова ще работи за увеличение на аудиторния дял на осведомителните и публицистични формати и ще дава отговор за всички планове на новинарския екип ", споделя се в прессъобщението.

През юни 2019 година " Капитал " написа, че Стоянова е придобила 90% от компанията " Ти Ви Медиа Проджект ", която има " Канал 3 ". Стоянова е била водещ и кореспондент в ТВ7, финансирана от банкрутиралата КТБ, където по-късно се издига до позицията шеф на публицистиката. От 2014 година е програмен шеф на Канал 3. Преди това Стоянова е била част от екипа на телевизия " Би Би Ти ", добита през 2009 година от Ирена Кръстева - майката на Пеевски.

Стоянова е първенец по акробатика. Работила е във в. " Народен спорт " и " Седем дни спорт ". Била е коментатор на спортна гимнастика в телевизия " София кабел ". Във визитката й на уеб страницата на Нова телевизия е записано, че е приключила " Журналистика ", " Спортен мениджмънт " и " Публичен мениджмънт " и има специализация в CNN.

" В професионалния си път постоянно съм създавала и разчитала на обединен и ефикасен екип. Знам, че в NOVA ще срещна тъкмо подобен безрезервен и първокласен екип, с който дружно ще задаваме и следваме високите стандарти на телевизионната публицистика у нас ", споделя Стоянова в прессъобщението.

През април тази година, едвам 4 дни откакто братята Кирил и Георги Домусчиеви станаха притежатели на Нова телевизия, дотогавашният шеф на новините в Канал 3 Миляна Велева зае същата позиция в Нова телевизия. Велева също както Стоянова преди този момент е работила в ТВ7, където още веднъж е оглавявала новините.

През юни журналистът Васил Иванов се завърна в екипа на Нова телевизия. Той напусна Нова телевизия през 2017 година, акцентирайки като причина " систематична цензура " от страна на тогавашния шеф на " Новини и настоящи излъчвания " - Дарина Сарелска.

Няколко месеца откакто малкия екран стана благосъстоятелност на братята Домусчиеви, медиата приключи договорите на проверяващите публицисти Миролюба Бенатова и Генка Шикерова. А през есента проверяващият публицист Марин Николов и водещата на утринния блок на малкия екран Анна Цолова напуснаха малкия екран.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР