Основният опозиционен лидер на Португалия обеща в събота да намали

...
Основният опозиционен лидер на Португалия обеща в събота да намали
Коментари Харесай

Опозицията в Португалия предизборно обеща ниски данъци и борба с корупцията

Основният опозиционен водач на Португалия даде обещание в събота да понижи налога върху приходите на младежите и последователно да усили държавните пенсии, в случай че завоюва предварителните избори, оповестява " Ройтерс ".

Проучване на Intercampus сподели в петък, че Социалистическата партия печели 23,6% от гласовете, а дясноцентристката опозиционна социалдемократическа партия (PSD) - 21,9 %. Други изследвания демонстрират, че социалдемократите води напред.

Според анкетата от петък PSD ще се нуждае от поддръжката на крайнодясната партия " Чега ", с цел да сътвори държавно управление, само че партийният водач Луиш Монтенегро към този момент изключва опцията за сходен съюз.

Той сподели още, че е значимо да се привлекат мигранти в Португалия , с цел да се помогне за решаването на нейните демографски провокации, като сподели, че " вратата не би трябвало да бъде необятно отворена, нито заключена ". Изглежда индиректно се обръща към " Чега " , известна със своите антиимиграционни политики.

Той също по този начин сподели, че е извънредно значимо да се изкорени корупцията, да се контролира лобирането и да се криминализира противозаконното замогване.

Припомняме, че португалският премиер-социалист Антониу дейности при боравенето на държавното управление със покупко-продажби с литий, водород и центрове за данни.

 Португалия отива на предварителни избори на 10 март
Португалия отива на предварителни избори на 10 март

Очаквано решение, откакто министър председателят подаде оставка поради следствие

Португалският президент Марселу Ребело де Соуса съобщи на 9 ноември, че разпуска националния парламент и свика предварителни избори на 10 март идната година.

Близо 70% от португалските гласоподаватели желаеха предварителни избори след оставката на Коща.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР