Основният ми конкурент е бивш телевизионен водещ, който ясно показа,

...
Основният ми конкурент е бивш телевизионен водещ, който ясно показа,
Коментари Харесай

Радостин Василев се е вторачил само в един съперник за кметския стол

Основният ми съперник е някогашен ефирен водещ, който ясно сподели, че политиката и медиите са се слели в един отровен съюз. Това сподели по Народоосвободителна въстаническа армия самостоятелният народен представител Радостин Василев. Той се включи в борбата за кмет на София.

„ Това е представителят на ГЕРБ Антон Хекимян, който самичък по себе си не съставлява някакъв съперник, само че поради това, че корпоративно-мутренска партия ГЕРБ стои зад него – София е обладана от години от тази партия, там гласовете ще бъдат изливани като от фуния ”, твърди кандидат-кметът. Василев добави, че не счита претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев за съперник, тъй като не е опция на ръководството на ГЕРБ. Той акцентира, че Терзиев даже е комфортен на партията на Бойко Борисов.  

В предизборната акция всички претенденти за кметския стол дават отговор на въпроси за София. Последно скоба на Радостин Василев поставили преди месец-два, тъй като не запомнил да пусне SMS. За последно пък се качил на тролей преди 7-8 години. Дори да е най-хубавият претендент за даден пост, депутатът не би назначил собствен непосредствен, уточни той. На въпроса кой от актуалните претенденти би взел за собствен заместител, той отговори Ваня Григорова.

По думите на Василев въпросът с преместването на Паметника на Съветската войска би трябвало да бъде решен с локален референдум.

Той предложения на обществен спор останалите претенденти за кмет на София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР