Основният акцент на щанда на Kia на Автосалон София 2019 е

...
Основният акцент на щанда на Kia на
Автосалон София 2019 е
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: Kia представя ...

Основният акцент на щанда на Kia на Автосалон София 2019 е новото пазарно предложение на марката, наречено XCeed. За него от компанията споделят, че комбинира практичността на SUV със спортния пакет и динамично ръководство на хечбек.

Потребителите на XCeed могат да избират между 3 турбо бензинови мотори с директно впръскване. 1л. T-GDi генерира 120 к.с. и оптимален въртящ миг от 172 Нм, докато четири цилиндровият 1.4л T-GDi двигател е с мощ от 140 к.с. и максимален въртящ миг от 242 Нм. Високоефективният 1.6л T-GDi, който се предлага за версиите Ceed GT и ProCeed GT, е най-мощният мотор в гамата на новия кросоувър. С мощ от 204 к.с. и въртящ момент от 265 Nm, 1.6 T-GDi мотор осигурява спортно държание и непоклатимост при различни условия на шофиране.

КИА XCeed също по този начин се предлага с алтернатива от два Smartstream мотора – най-екологичните дизелови мотори, разработвани от корейския производител и най-ефективните в моделната гама. 1.6л Smartstream може да бъде комбиниран със 115 к.с. или 136 к.с.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР