Основните ни приоритети сега да работим за новата предизборна платформа

...
Основните ни приоритети сега да работим за новата предизборна платформа
Коментари Харесай

Новият лидер на БСП - София: Мислим в посока евентуална бъдеща коалиция за явяване на избори

Основните ни цели в този момент да работим за новата предизборна платформа за столичен кмет и районни кметове, както и да мислим в посока възможна бъдеща съдружна формула за явяване на избори. Това сподели в „ Офанзива ” новоизбраният ръководител на Българска социалистическа партия - София Иван Таков.

„ Тепърва ще стартираме да мислим за по-различни формули за издигането на кандидатура ”, изясни той.

Той беше безапелационен, че Българска социалистическа партия постоянно е била и ще бъде ясна и безапелационна съпротива на настоящето ръководство в Градския съвет.

„ Показали сме го. Повдигнахме тематиката за некачествените поправки в София, за неналичието тук-там в детските градини. Предстои да се гледа бюджетът на Столична община, там имаме радикално разнообразни позиции. Управляващите доближиха потенциала си на ръководство ”, добави той.

Таков обърна внимание и на проблемите в „ Топлофикация ”.

„ Април месец се чакат отговорностите на сдружението да доближат над 1 милиард лв.. Има справедливи проблеми. Има разминаване в действителните цени и тези дефинира от КЕВР за газ. Хипотетично „ Топлофикация ” може да премине и на работа с мазут, само че той е доста по-ниско дейно гориво ”, сподели още той.

Във връзка с първите 100 дни ръководство на държавното управление Иван Таков разяснява, че това бяха тежки дни, като всяка рецесия беше последвана от нова такава.

„ Българска социалистическа партия е гласът на разсъдъка в ръководството със своя над 130-годишен опит. Рано е да се каже, дали кабинетът ще задържи мандата си. Надявам се обаче да форсира темповете, с които работи за повишение на приходите на популацията ”, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР