Основните компоненти на този балсам са: орехи, алкохол, мед и

...
Основните компоненти на този балсам са: орехи, алкохол, мед и
Коментари Харесай

Чудодеен балсам ще ви помогне при много тежки заболявания

Основните съставни елементи на този еликсир са: орехи, алкохол, мед и прополис.

Какви болести лекува балсамът?

Балсамът лекува разнообразни тумори, в това число аденом на простатата, мастопатия; белодробни болести, даже туберкулоза и бронхиална астма; ставни болести, съдови и кожни болести, хипотиреоидизъм (намалена функционалност на щитовидната жлеза) и някои други.

По време на приготвянето на балсама следете етапите на луната. Една от тайните за приготвянето на балсама е неговото полугодишно оставяне при избрана температура. Тези условия обезпечават по-добра ферментация на балсама.

Балсамът има отличен усет, прибавен в дребни количества (достатъчно е една чаена лъжичка) елементарно прониква в тялото (поради алкохола и меда) и доближава засегнатата област, прополисът ускорява лечебния резултат.

Положителният резултат от използването на балсама се следи даже и в случаите, когато пациентите не са следвали предложената диета и режим и не са отказвали тютюнопушенето.

Приготвяне:

Можете да се опитате да извършите сходен еликсир. Подробната рецепта и технология за приготвянето му е загадка на лечителя Герасимов, само че можете да опитате тази опция.

Във всеки случай няма да ви навреди. Трябват ви следните съставки: 0,5 л вряла вода, 0,5 л водка, 0,5 л мед, 200 грама счукани орехи и 200 грама накълцан прополис.

Орехите би трябвало да бъдат набрани на пълнолуние – по този начин ще съдържат най-вече йод и други микроелементи. Грубо ги нарежете с нож или месомелачка. Прополисът нарежете тънко с нож.

Настържете орехите, прополисът поставете в 3-литров стъклен буркан и го залейте с свеж пъстър мед, вода и водка. Поставете на мрачно място, където температурата е от 35 до 40 градуса. По-високата температура унищожава ензимите, до момента в който ниската води до по-слаб развой на ферментация.

Вижте още: Живовляк: естествено средство за всички заболявания

Накисвайте от 3 до 6 месеца. Трябва да консумирате по 1 чаена лъжичка преди хранене 1-3 пъти на ден.

Като противопоказание от използването на балсама с орехи се смята положението на хипертиреоидизъм (повишено произвеждане на йод от хормони на щитовидната жлеза).

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР