Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много

...
Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много
Коментари Харесай

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги стартират да тестват криптовалути. Въпреки това, доста от тях остават значително нерешителни да се ангажират изцяло с блокчейн пространството заради неговата неустойчивост, неустановеност и неналичието на доверие в някои случаи.

Но започнахме да виждаме промени, откакто шефът на Mastercard похвали блокчейн. Един от плановете, който особено се откроява със своята бистрота, доверие и повсеместен софтуерен прогрес, е Tradecurve, а през днешния ден ще разгледаме за какво това е по този начин.

> > КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

EVP на Mastercard и началник на отдела за крипто и блокчейн дават висока оценка на технологията

Web3 пространството е очевидец на забележителен приток на капитали, наред с нововъведенията и надарените програмисти и откриватели, които го вършат по-добро. Необходима е обаче още работа, с цел да се подсигурява, че обичайните и новите институции могат да навлязат в екосистемата с високо равнище на доверие.



Радж Дамодхаран, изпълнителен вицепрезидент и началник на отдела за крипто и блокчейн в Mastercard, означи:

Също по този начин той означи, че “ “.

Блокчейн технологията през днешния ден има доста случаи на приложимост и полза, като да вземем за пример опцията за запазване и пренасяне на капитал и стойност. Те обаче са лимитирани, когато става въпрос за сигурност и схематичност. Повечето платформи са централизирани, с единични точки на неуспех, и им липсва дискретност и анонимност на потребителите. Tradecurve е нов, новаторски план, който може да промени това.  

Tradecurve и по какъв начин основава доверие и успеваемост

Централизираните тържища изискват от потребителите да минават през процеси за опознаване на клиентите (KYC) процедури и нормално съхраняват данните им на централизирани места, които могат да бъдат хакнати, компрометирани и държани за откуп. Това значи, че доверието в централните тържища е по-малко от всеки път. Например при срутва на FTX вложителите видяха по какъв начин една погрешно ръководена борса може да докара до тежки последствия и финансови загуби.

Разработена е нова хибридна борса, наречена Tradecurve, която взема най-хубавите детайли от CEX и DEX. Потребителите няма да имат потребност да минават през KYC и тя е изцяло децентрализирана. Потребителите управляват личните си активи и държат личните си частни ключове. За да употребяват Tradecurve, потребителите могат да подават криптовалути и да употребяват тези монети като поръчителство при осъществяване на покупко-продажби.  

Те не се лимитират единствено до търговия с криптовалути, а могат да търгуват и с всевъзможни деривати. За да ускори прозрачността, екипът е въвел и доказателство за запаси (PoR). Някои от неповторимите характерности зад Tradecurve включват високия ливъридж, започващ от 500:1, академията за търговия, системата за VIP сметки и отбраната от негативен баланс.

Проектът е подготвен съвсем на   90% с предварителната си продажба от трети стадий, където токенът TCRV се търгува на цена от $0.015. На четвърти стадий тя ще се усили с 30%. Анализаторите предвиждат, че криптовалутата хипотетично може да се повиши 50 пъти по време на предварителната продажба и 100 пъти при стартирането.  

Инвеститорите ще желаят да влязат в плана по-рано, преди цената му да скочи до небето.

Научете повече за Tradecurve и потребния токен TCRV на линковете по-долу:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР