Основната задача пред БСП сега е спечелването на местните избори,

...
Основната задача пред БСП сега е спечелването на местните избори,
Коментари Харесай

Атанас Зафиров очерта основната цел на БСП

Основната задача пред Българска социалистическа партия в този момент е спечелването на локалните избори, като би трябвало деликатно да се борави с категории за спечелили и изгубили, поради ниската изборна интензивност. Това съобщи в утринния блок на Bulgaria ON AIR членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

"Атаката, която върви против Българска социалистическа партия, увеличи концентрацията си през последните 2 седмици, само че не допуснахме сюжета, който беше плануван против нас да се случи ", уточни той.

Когато е имало разногласия в Българска социалистическа партия, те са били на идеологическа основа, само че не са създавали проблеми вътре в партията, посочи той. На вчерашния конгрес на партията близо 600 от делегатите удостоверили решението на Корнелия Нинова за отдръпване на оставката ѝ като водач на Българска социалистическа партия, което потвърждавало, че спор в партията няма.

"Вчера показахме, че Българска социалистическа партия е жива. Добре е хората, които се упражняваха върху гърба ни, да премислят държанието си ", добави Зафиров.

Атаката със дотациите също била част от сюжета с офанзивата против Българска социалистическа партия, счита той и добави, чe на миналите евроизбори няма губещ, тъй като хората не са поискали да излязат да гласоподават.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР