Основната цел за България трябва да бъдат реформите. Коалицията ПП-ДБ

...
Основната цел за България трябва да бъдат реформите. Коалицията ПП-ДБ
Коментари Харесай

Владислав Панев: ПП-ДБ са единственият носител на реформи

Основната цел за България би трябвало да бъдат промените. Коалицията ПП-ДБ е единственият притежател на промени. Можем да ги наложим единствено, в случай че спечелим изборите. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев.

Той означи, че взаимното ръководство с ГЕРБ-СДС е било комплицирана структура. По думите му са били позволени неточности през миналите девет месеца.

Според него най-хубавото за България е ПП-ДБ да завоюва парламентарните избори през юни . Панев акцентира, че този сюжет обаче е оптимистичен.

Народният представител е безапелационен, че  са си заслужавали . Той разясни, че в този момент отговорността за служебното държавно управление е споделена. Президента обаче дезертира от ролята си на балансьор, счита той.

По отношение на депутатът уточни, че основния секретар на Министерство на вътрешните работи е допускал неточности. По думите му проблема с него се употребява за агитация. Панев прикани Коцев да излезе пред медиите и да приказва, с цел да постави завършек на спекулациите.
 Зелените изоставиха ПП-ДБ
Зелените изоставиха ПП-ДБ

Решението е за независимо явяване или в различен съдружен формат - какъв не казват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР