Основната цел на спецоперацията не е Украйна. И дори не

...
Основната цел на спецоперацията не е Украйна. И дори не
Коментари Харесай

Русия връща света към съзнание

Основната цел на спецоперацията не е Украйна. И даже не създаване на нов силует на мира със Запада. Основната цел сме ние самите. В последна сметка единственият смисъл на новата настройка на света ще бъде, че на западната концепция ще се опълчи друга концепция, с други смисли, полезности, идеали.

Смисълът на днешния спор е обновяването на света, обновяването на човечеството, тъй като без възобновяване и светът, и човечеството са обречени. Предопределени са за бърза мъка и гибел. Което беше красноречиво илюстрирано от всички събития от 2020–2021 година Изброяваме най-значимите от тях и трендовете зад тях.

Активирането на черния расизъм и " черната гражданска война " на ЧЖИЗ, изразяващо се най-вече в погроми в американски градове. Погроми, напълно подкрепяни от властта и демократичната преса. Нещо повече, вследствие на погромите, чиято първа цел беше свалянето на неугодния президент Тръмп, войната против бялата история и бяла просвета се ускори неведнъж. Последното е запазена марка от 60-те, старателно поддържана оттогава. Американските погроми от 2020 година станаха както проява на това, което е планувано за Европа и бялата цивилизация по принцип, по този начин и предизвестие към европейските елити: какво ги чака, в случай че позволен „ случая с Тръмп “ и идването на власт на консерватори.

Също толкоз мощна поддържаща конструкция на демократичния цивилизационен план е ЛГБТ придвижването. Като цяло през днешния ден това е даже по-силно оръжие, употребявано за заличаване на обичайна цивилизация, в сравнение с черния расизъм. Състоянието на следен сексуален безпорядък оказва помощ да се изтрие идентичността на белите деца от най-ранна възраст - което се случва. Като напълно не глупави хора, участниците в демократичния цивилизационен план са наясно, че в случай че оръжието ви е ориентирано против децата, можете да бъдете сигурни, че след двадесет години световната власт ще попадне във вашите ръце.

От позиция на неомарксизма (това е различен значим систематичен инструмент на демократичния цивилизационен проект), черният расизъм и ЛГБТ дружно са новия лумпен-пролетариат, който, заменяйки обичайния пролетариат, би трябвало да се трансформира в революционен авангард на разрушаването на консервативната цивилизация. „ Цветнокожи, ЛГБТ и малцинства от всички страни, обединявайте се “ е обновеният девиз на днешния неомарксизъм. А мултикултурализмът и всеобщата миграция, които царят в общественото пространство на Запада (разбира се, към този момент пост-запад), и които трансформират столиците на някогашните европейски страни в близкоизточен или по-скоро африкански Вавилон, е забележимото олицетворение на този план.

Следващата наклонност на нашето време е преходът на към този момент познатата демократична народна власт към по-малко познатите действителности на тоталитарната народна власт и демократичната тирания. Последното беше ясно изразено в четиригодишен тормоз и най-после свалянето на президента Тръмп, в което всички демократични финансови, обществени и политически институции (естаблишмънтът, олигархията, демократичните медии, лобита, други детайли на дълбоката държава) участваха, като по този метод демонстрираха, че съставляват всъщност една световна мощ, един тоталитарен механизъм на въздействие.

И най-после прословутата пандемия, която обясни визията за бъдещето, която демократичният план ни приготви. А моралното опрощение за това бъдеще е в книгата на Шваб за „ Голямото Презареждане “, изиграла ролята на новия Манифест на Комунистическата партия. Бъдещето, от позиция на новите либерали-марксисти, е свят, в който цялото население на страните от бъдещето е натикано в кошари на безконечни затвори, в действителност под домакински арест и цялостен надзор от изкуствен интелект.

Списъкът се добавя от идеологията на трансхуманизма, която всъщност е „ светлото бъдеще “ на глобализма, към което ни водят всички гореспоменати прелестни нови хора. Трансхуманизмът вижда бъдещето като тотална селекция на човек и превръщането му в хибрид от протеини и цифри. Светът на трансхуманизма се появява под формата на шепа господари, снабдени с ускорено схващане и съвсем безпределно удължение на виталните функционалности, и тълпи от плебеи, обединени под единната власт на ИИ и потопени в единна мрежа от виртуална действителност.

Мисля, че е задоволително да разберем по какъв начин и накъде ни води демократичният цивилизационен план. От тук излиза наяве на какво съображение е належащо да изградите своя свят, с цел да избегнете такова бъдеще. Противопоставете антихристиянския цивилизационен план на обичайния християнски план, концепцията за Традицията. Подкрепяйки специфичната интервенция, народът на Русия сподели, че е подготвен да поеме тази задача - задачата за възобновяване на света.

В името на отбраната на Традицията през днешния ден Русия се издигна и през днешния ден помни себе си като обичайната велика военна империя, помни себе си като света на Рюрик, Святослав, Владимир, Евпатий Коловрат, Александър Невски, Иван Трети, Петър Велики.

Но спасяването на света и основаването на нова цивилизация не е въпрос на един ден. Рим не е издигнат за една нощ. И нашата борба с световния демократичен план на пост-Запада явно не се лимитира до една специфична интервенция. Днешната глава е единствено началото на една страхотна история.

Днешна Русия е Константин Велики, който, дебаркира на Босфора, покрай бедния град Византион, обрисува границите на бъдещия популярен град, който е съдбоносен да стане център на Вселената за цяло хилядолетие. Какви ще бъдат сегашните ни граници? Днес се взема решение какви съществени камъни ще бъдат положени в основата на бъдещата Руска империя.

Да, не е бързо. Но обновяването на човечеството и връщането на индивида към съзнанието е почтена цел и колкото и време да отнеме, няма да е прекомерно дълго.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР