Основната функция на е да приема закони. Текущото такова ще

...
Основната функция на е да приема закони. Текущото такова ще
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Кирил Петков не е десен човек

„ Основната функционалност на е да приема закони. Текущото такова ще е евентуално първото, което за два месеца няма да одобри нито един закон. Българското общество не можа да доближи едно равнище на взаимност. Всички сме сами по себе си и гледаме да реализираме задачите си. Сърдим се един на различен, както и на страната ”. Това съобщи декана на Юридическия факултет на СУ Даниел Вълчев.

Според него законите са нещата, които в действителност интересуват хората.
 Адв. Емил Георгиев: Партиите на смяната излъгаха гласоподавателите си за правосъдната промяна Адв. Емил Георгиев: Партиите на смяната излъгаха гласоподавателите си за правосъдната промяна
Така наречените партии на смяната, в които влиза и „ ИТН “, изневериха на гласоподавателите за желанията си за съд...

„ Партийните елите знаят, че хората не са лоялни в своя избор на партии и това е причина да разчитат на твърдите си ядра. Това постанова едно говорене, което да задоволи точно този електорат ”, прибавя Вълчев. „ Това е обикновено и го има в целия либерален свят. Нашият балкански манталитет обаче прибавя една спомагателна окосменост на тази работа ”, сподели той. „ Аз не вижда рационална причина да няма държавно управление. Има благоприятни условия за болшинства във всевъзможни направления. Дори и за организациите, които революционно влязоха в Народното събрание ”, счита Вълчев.

Запитан за възможната на министрите Петков и Василев, Вълчев изрази мнение, че икономическият Кирил Петков не е „ десен човек ”.

Той разяснява и тематиката към и обвиняванията против него.

„ Аз не го познавам доста, тъй като той не е в моята катедра. Той постоянно е с доста високи оценки измежду мнението на студентите. Говорих с него и той ми донесе своята книга. В нея има 618 страници ”, изясни Вълчев.
 Барабар Петър Илиев със суверена Барабар Петър Илиев със суверена
Слави Трифонов разгласява защитно-отмъстителен статус, в който разгласи, че някой преследва Петър Илиев - и той ще преследва този, който прочие..

„ Аз не съм криминалист. Софийският университет бе упрекнат, че има някакво преписване и никой не е взел ограничения от 2015г. Надявам всички схванаха, че това не е по този начин. Към оня миг никой не бе пуснал сигнал по отношение на това. Веднага, когато подобен бе подаден нашата етична комисия се зае с него. Въпросът ще бъде обяснен ”, сподели Вълчев.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР