Основната дейност на фондация Америка за България и американското посолство

...
Основната дейност на фондация Америка за България и американското посолство
Коментари Харесай

Явор Дачков: САЩ отдавна са застрашили нашата сигурност

Основната активност на фондация " Америка за България " и американското посолство през последните години е посредством щедрост (купуване, корупция, както желаете....) да постановат ЛГБТ, кенсъл културата, геополитически интерес на Щатите и избрана патология за нормалност.

Това е отхвърлено от 80 % от българите. Никой не експулсира борда на " Америка за България " и Американският университет, тъй като са непознати сътрудници и заплашват националната сигурност, а те го вършат. Гонят съветски духовник, тъй като всяка неделя служи литургия и го прави по този начин, че да вървят от ден на ден и повече българи, които вземат участие в Тайнството на Църквата.

Не гонят безличните американски служители, които корумпират с по 30 до 400 000 $ посредством долнопробна българска халтура, пусната като поръчка през преди малко скалъпено Неправителствени организации. Съединени американски щати от дълго време са заплашили нашата сигурност и в случай че имаше същински служби за сигурнаст щяха да пишат такива отчети. Тук е мики маус ситуацията и не ни прави усещане, към този момент.

Източник:Труд

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР