Основи на строеж са се появили за по-малко от 24

...
Основи на строеж са се появили за по-малко от 24
Коментари Харесай

Леят бетон на плажа в бургаския квартал „Крайморие“


Основи на градеж са се появили за по-малко от 24 часа наоколо до плажа на бургаския квартал „ Крайморие “. До линията към този момент е ограден терен, има заливане на бетон.

За това алармира наемателят на плажа, който схваща инцидентно. Николай Димитров, който е на отмора отвън района, изпраща свои чиновници, само че не намират строители, единствено квалифицирания терен.

„ В непосредственост е до плажа, в огромна непосредственост. Нямам никаква визия какво се случва там. Аз, сега, съм отвън региона. Това, съгласно мен, застъпва в част от имота на предадения ми за стопанисване плаж, на моята компания. Това, което най-вече ме тормози, е че има лят бетон. На по-малко от 200 метра от морето е неразрешено да се правят всевъзможни строително – ремонтни дейости “, разяснява Николай Димитров.

Той е алармирал институциите за градежа. В понеделник следва да се извършат и заснемания от геодезист дали издигнатото не навлиза в територията на плажа и дали има нужните отстояния от морето, които са закрепени в ЗУЧК.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР