Основен приоритет на партиите, които се борят за място в

...
Основен приоритет на партиите, които се борят за място в
Коментари Харесай

Проф. Даниела Дашева: Българските граждани очакват от политиците ясни правила и контрол

Основен приоритет на партиите, които се борят за място в идващия парламент, би трябвало да бъде контролът: надзор върху работата на институциите, надзор върху изразходването на държавните финанси, в случай че щете надзор в системата на образованието, с цел да имаме образовано и възпитано младо потомство. Това сподели проф. Даниела Дашева, втора в листата на „ Български напредък " за 23 МИР, след среща с жителите на регион Панчарево и диалог за целите, с които партията влиза в предизборната конкуренция.

Избирателите, с които се срещнахме, остро слагат въпроса за положението на Панчаревското езеро, неговото разчистване и реновирането на целия състезателен комплекс. Решаването на този проблем се бави поради прехвърлянето му от кабинет на кабинет, сподели още проф. Дашева. Престъпно е да не се поддържа подобен естествен парк и ние ще продължим започнатите старания и стъпки да влезем в разговор с всички виновни институции и да намерим решение, сподели още тя.

В диалозите с излезлите да спортуват или просто да се разходят в почивния ден столичани, се включи и лидерът на листата на Български напредък в 25 МИР Георги Самандов, членове и симпатизанти на партията, претенденти от листата на 23 МИР.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР