Основен фактор в настоящата руска офанзива са планиращите бомби, които

...
Основен фактор в настоящата руска офанзива са планиращите бомби, които
Коментари Харесай

Business Insider: Основен фактор в настоящата руска офанзива са планиращите бомби

Основен фактор в актуалната съветска атака са планиращите бомби, които Русия ускори потреблението през последните три месеца, оповестява.

Това са бомби от руската ера, подмамени със системи за ориентиране и крила, позволяващи удари на дълги дистанции.

Към предишния месец Русия ги използваше интензивно към три горещи точки на войната: Купянск, източният град Бахмут и Роботине, стратегическо югоизточно село, заяви Kyiv Post.

Забавянето на западната помощ за Украйна е помогнало на Русия да стартира атака на 3 фронта по едно и също време, споделят военни специалисти

Изстрелвани от самолети на разстояние и по-късно насочвани към задачата им, дребната радарна характерност и късото време на полет на плъзгащите се бомби ги прави сложни за разкриване и събаряне от към този момент напрегнатите системи за противовъздушна защита на Украйна.

Съобщава се, че Русия усилва производството на бомбите.

Планиращите бомби бяха фактор за съветското завладяване на Авдиевка в средата на февруари, единственият огромен триумф през последните месеци. Съобщава се, че въздействието им в Авдеевка е опустошително.

Украйна не оповестява публични данни за жертвите.

Максим Жорин, боец в 3-та обособена щурмова бригада на Украйна, сподели в обява в Telegram по време на тази борба, че планиращите бомби „ изцяло унищожават всяка позиция “, заяви The Washington Post.

„ Всички здания и структури просто се трансформират в яма след идването единствено на една “, сподели той.

Борейки се да отблъсне съветските сили, Украйна укрепи личните си отбранителни линии.

В Купянск фронтовата борба е подкрепена от две благи окопи, драконови зъби и минни полета, оповестява The Times. Те обаче не съставляват бариери за плъзгащи се бомби, написа още Business Insider.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР