Основателят на списание "Playboy" Хю Хефнър, който е организирал шумни

...
Основателят на списание "Playboy" Хю Хефнър, който е организирал шумни
Коментари Харесай

Подробности за оргиите на Хю Хефнър

Основателят на списание "Playboy " Хю Хефнър, който е провел шумни празненства в имението си, е манипулирал своите модели да използват опиати и да вземат участие в оргии.

Заснета е документална поредност от 10 елементи за шокиращите секрети на бизнесмена, наречена "Тайните на Playboy ", чиято премиера ще се състои на 24 януари по тв канала A&E, оповестява Daily Mail, представен от БЛИЦ.

Според информацията, Хефнър считал, че моделите са негова благосъстоятелност. Той, както и ВИП членовете на нощните клубове на "Playboy ", ги принуждавали да вършат каквото си изискат.

Те са били държани като заложнички, изнасилвани, дрогирани, а някои от тях са били доведени до мисли за самоубийство. Отбелязва се обаче, че всичко започвало с убеждаването на девойките, че са част от фамилията.

Една от някогашните модели разкрива, че девойките са били принуждавани да вършат колективен секс най-малко пет вечери в седмицата. Самият създател на Playboy режисирал сюжета.

Бивша асистентка на Хефнър разкрива, че самият той е бил подвластен и е приемал амфетамин всекидневно. Освен това, съгласно нейните думи, той принуждавал моделките си да вземат опиат, наименуван "разтварящ краката ", който карал девойките да вършат всичко, което им се каже.

Партитата в имението на създателя на Playboy не престават до гибелта му - Хефнър умира на 27 септември 2017 година на 92-годишна възраст.

Година по-рано предприемачът продава парцела на шефа на Metropoulos & Co. Дарън Метропулос за 100 милиона $. Съгласно изискванията на продажбата Хефнър си резервира правото да живее в имението до края на живота си, като заплаща на новия притежател по един милион $ годишно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР