Основателят на частната терористична банда Вагнер и знаков военнопрестъпник Евгений

...
Основателят на частната терористична банда Вагнер и знаков военнопрестъпник Евгений
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Пригожин предложи прекратяване на войната в Украйна

Основателят на частната терористична тайфа " Вагнер " и знаков военнопрестъпник Евгений Пригожин е първият от " ястребите " в обкръжението на съветския деспот Владимир Путин, който обществено предложи преустановяване на войната в Украйна. Според него идеалният вид е в този момент да се разгласи завършек на тъй наречените специфичната военна интервенция (СВО) - съветската експанзия против Украйна.
 
" За управляващите и за обществото като цяло през днешния ден е належащо да се сложи някаква точка в СВО. Идеалният вид е да обявим края на СВО, да осведомяваме всички, че Русия е постигнала резултатите, които е възнамерявала, и в прочут смисъл ние в действителност ги постигнахме ", написа Пригожин в публикация, оповестена от неговата пресслужба в Telegram.
 
Според него Русия теоретично вече е постигнала тези резултати, като е унищожила " по-голямата част от дейното мъжко население на Украйна " и е сплашила другата, отрязала е Азовско море и огромно парче от Черно море, превзела е " дебело парче украински територия " и е създала сухопътен кулоар към Крим.
 
" Сега остава да се закрепим крепко, да се вкопчим в тези територии, " написа Пригожин. Според него разновидността за заледяване на войната е малко евентуален, защото Украйна се готви за контранастъпление. Пригожин е уверен, че колкото по-рано стартира то, толкоз по-добре за Русия, само че Западът играе за печелене на време, с цел да усили натиска върху елита, неудовлетворен от Путин. Според терориста Пригожин, Съединените щати се пробват да убедят тези хора, наречени ‘дълбока страна ", да повляят на Путин да се споразумее с американците.
 
Според него в тази обстановка може да има разнообразни сюжети за развиване на събитията. Една от тях е унищожаване на въоръжените сили на Украйна и по-нататъшното завладяване на украински територии, само че Пригожин счита това за " малко евентуално ". Вторият вид е провалянето на Русия. Пригожин е сигурен, че за разлика от " съглашението " със Съединени американски щати, тези два сценария ще бъдат за положителното на страната, защото даже при " рухване на дъното ", тя ще се съвземе от удара и ще отмъсти.
 
Изявленията на Пригожин идват на фона на тежки боеве с големи загуби за двете страни в региона на Бахмут и готвено контранастъпление на украинските въоръжени сили. Досега политици от висшия ешелон на съветската власт, военни водачи и хора, близки до Путин, не са говорили за нуждата от прекъсване на военните дейности.
 
Тази седмица секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев съобщи, че единствено победа над неонацизма " ще подсигурява сигурността на страната ". Външният министър Сергей Лавров означи, че Русия би била подготвена за мирни договаряния за Украйна, в случай че те се основават на " новия международен ред ". Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков постоянно повтаря, че това, което Москва назовава " специфична военна интервенция ", ще продължи, до момента в който Русия реализира задачите си.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР