Основата версия, върху се работи, за проникване в имот на

...
Основата версия, върху се работи, за проникване в имот на
Коментари Харесай

Опит за кражба е основната версия за проникването в дома на Бранимир Ботев

Основата версия, върху се работи, за навлизане в парцел на някогашния заместник-министър Бранимир Ботев нощес, е опит за кражба. Това заяви във Варна след оперативно заседание основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Той посочи, че всички други насоки, в случай че се появят такива, също ще бъдат тествани, съобщи " Дарик ".
Към момента няма арестувани лица по случая , заяви още основният секретар и добави, че се работи по оперативната информация, която сътрудниците му имат и сега се ревизира. Той сподели още, че по време на случая Ботев не е бил в къщата, а сигналът е подаден от сина му. Информацията е за едно лице, което е прескочило оградата и е проникнало в парцела. Няма данни да е откраднато нещо, както и за закани към Ботев, изясни още Маринов.
Той разяснява още, че занапред се ревизира дали има видео записи в региона. Продължаваме работата, сезонът е подобен, че огромна част от престъпния контингент се насочва към морските курорти и градове и имаме няколко случая на сходни обири в такива региони, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
По случая сътрудниците са създали всичко належащо, реакцията е била извънредно бърза и в границите на 5 минути от подаване на сигнала те са посетили мястото, заключи той.
Припомняме, че самият Ботев обвърза опита за щурм с рецензии, които е отправил към министъра на туризма Николина Ангелкова. Тя от своя страна се закани да заведе дело против него за клюка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР