Основата през март тази година от Илон Мъск стартираща компания

...
Основата през март тази година от Илон Мъск стартираща компания
Коментари Харесай

Grok: Палавият изкуствен интелект на Илон Мъск

Основата през март тази година от Илон Мъск започваща компания xAI разгласи лансирането на собствен личен изкуствен интелект (AI), наименуван Grok.

" Grok е изкуствен интелект, моделиран съгласно Пътеводителя на галактическия стопаджия, вследствие на което е предопределен да отговоря на съвсем всичко и, нещо доста по-трудно, даже да предлага какви въпроси да зададете! ", анонсират от .

" Grok е основан да дава отговор на въпроси с мъничко духовитост и има бунтарска жила, тъй че, апелирам, не го използвайте, в случай че ненавиждате хумора! ", допълват от компанията на Мъск и показват, че Grok е в положение да дава отговор и на по-пикантни въпроси, които остават без реакция от множеството от другите AI системи.

От xAI показват, че Grok има съществено преимущество вследствие на това, че дава отговор въз основата на данни в действително време, като за това, изкуственият разсъдък разчита на платформата X (Twitter).

Като съществена причина за основаването на Grok, от xAI показват желанието на компанията да сътвори AI приложение, което да подкрепя човечеството в устрема му към разбирането и познанието.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР