Осмият сезон на Фермата по bTV е вълнуващо, но и

...
Осмият сезон на Фермата по bTV е вълнуващо, но и
Коментари Харесай

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“

Осмият сезон на " Фермата " по bTV е вълнуващо, само че и непредвидимо премеждие. Още на старта, след трагичен двубой, една от претендентките за огромната премия от 100 000 лв. напусна предаването.

Милена Стефанова, работливата учителка от град Опака, си потегли в събота вечерта след борба против мощната, целенасочена хандбалистка Камелия Кузнецова. Въпреки че даже не съумя да прекрачи прага на новия сезон, " Моста на времето ", участничката, възпитана в полезностите на остарялото време, се раздели с предаването с усмивка.

Довечера, 5 септември, от 20.00 часа, най-градивното българско риалити ще предложи на феновете нови страсти и решаващи тествания. След като половината участници влязоха във " Фермата " в събота, през днешния ден към тях ще се причислят останалите 14 герои. Сред тях ще бъдат шест дами от предишните сезони, в това число две обичани победителки - яхтената стюардеса Ваня Илиева и многодетната майка Веселка Маринова. " Фермата " 8 ще посрещне и седем мъже, новобранци, сред които се открояват баскетболист, служител на реда, агроном и диетолог.

Само някои от попълненията ще получат специфичен подарък: правото да влязат непосредствено в стопанството. Останалите ще би трябвало да се впуснат в серия от борби, и да показват предвидливост и устойчивост. Един ще отпадне, още преди да е минал през прага на " Фермата " и да се е изправил пред провокациите на селския живот.

Осмият сезон на предаването ще сблъска два тима. " Стари герои " ще сплоти ветераните от предишните сезони. Тяхното главно преимущество ще бъдат опитът, търпението и стратегическото мислене. В " Нови очаквания " ще влязат всички непознати на феновете лица, надъхани да се потвърдят. А всички дружно ще покажат дали модерните полезности могат да съжителстват със старите, обичайни разбирания.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР