Осми Национален мото събор - Кипилово 2017 се провежда в

...
Осми Национален мото събор - Кипилово 2017 се провежда в
Коментари Харесай

Мотоциклетисти от страната и чужбина се събират на Национален мото събор – Кипилово 2017

Осми Национален мото събор - Кипилово 2017 се организира в местността „ Сайганица " край Котел, оповестиха уредниците от мото клуб " MSC Swallow 33 ".

Събитието към този момент втора година предлага изненади и игри, а за посетителите ще пеят Милена Славова, рок групите " Pomorians ", " Севи " и OLD BASTARDS, и Национално учебно заведение за фолклорни изкуства „ Филип Кутев " -Котел.

За гостите на мото събора има доста игри, изненади, награди и томболи, а искащите да премерят силите на моторите си могат да вземат участие на обичайния стънт шоу.

Основната цел по думите на Иван Тодоров, ръководител на мото клуб „ Лястовица 33 ", е да се покаже модерното с традицията. „ И дано не забравяме корените си и да се гордеем с хубостта на нашата татковина и славно минало ", разяснява още Тодоров и добави, че националният обичай ще бъде показан посредством песните, танците - нестинари и тракийски ритуали.

Голямата премия в томболата - мотоциклет БМВ ще бъде изтеглена в събота, 22 юли. В проявата ще вземат участие мотористи от цялата страна и 10 мото клуба от чужбина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР