Оскар Уайлд цели право в десетката с това свое прозорливо

...
Оскар Уайлд цели право в десетката с това свое прозорливо
Коментари Харесай

10 исторически секс скандала, за които хората все още говорят

Оскар Уайлд цели право в десетката с това свое прозорливо изявление за секса. И какъв брой иронично единствено! Самият той става жертва на половото си увлечение към доста по-млад мъж, а трагичните последици от тази история за неразрешена обич я трансформират в един от първите секс кавги, привлеки публичния интерес.

Много е мъчно да се отличат най-скандалните от тях, само че ние въпреки всичко изтупахме от прахта тези, които не престават да шокират и до през днешния ден. Предупреждаваме ви обаче, че няма да пушим пури и да се ровим под полите на стажантки в Белия дом, тъй като този път ще пропуснем секс скандал номер едно на 20-и век (бел.ред. Моника Люински и Бил Клинтън). Ей по този начин, за многообразие. Но пък обещаваме, че и другите, които сме подбрали, си ги бива…

 25th Annual Screen Actors Guild Awards - Inside

През лятото на 1995 година Хю Грант, който изигра всички вероятни чаровни британци в обичаните ни сантиментални комедии, е задържан от полицията в Ел Ей по обвиняване в непочтено държание на публично място.

Актьорът е заловен на шаблон с проситутка, която го обслужва орално в автомобила му. В рамките на 24 часа секс-труженичката Дивайн Браун се снабдява със международна популярност, а звездата от “Нотинг Хил ” и тогавашен избраник на Лиз Хърли е наказан на две години условно, да заплати санкция от хиляда $, както и да посещава стратегия за осведоменост за заплахата от СПИН.

Цели 12 години по-късно Грант съумява дискретно да употребява услугите на платените секс труженички. До 2007 година, когато отново “се подхлъзва ”. Този път е засечен в нощен клуб в Марбея да закача бразилска продажница. Тя обаче се дърпала. Не тъй като била доста свенлива, а просто тъй като приятелят й бил наоколо, а той очевидно нямало да вземе поради обстоятелството, че самият Хю Грант смъква гаджето му, преди да смели от пердах и двамата.

 Roman Polanski and his lawyer Douglas Dillon speak to the Press at the Santa Monica Courthouse

През 2009 година известният режисьор е задържан на летището в Цюрих във връзка със заповед за арест, висяща още от 1978 година в Съединени американски щати. През 1977-а, тогава 44-годишният Полански си харесва едно 13-годишно девойче, Саманта Гейли, и желае позволение от майка й да й направи фото-сесия за френския Vouge, за който работи като гост-редактор. Майката споделя “да ”, а Полански е повече от удовлетворен. Нещата излизат отвън надзор, когато по време на фотосите той моли момичето да се преоблече пред него. Едното нещо довежда до друго нещо и в един миг режисьорът е изправен пред съда с обвинявания в обезчестяване на малолетна след приложимост на опиати и осъществяването на перверзни и содомични дейности с нея.

След като излиза наяве, че съдията не е податлив да му даде пробация, Полански бяга първо в Лондон, а по-късно във Франция, откъдето ще бъде по-трудно да бъде екстрадиран, в сравнение с в случай че го заловят във Англия. В Париж насилникът живее несмущаван от управляващите повече от три десетилетия.

 148th Open Championship - Day One

Имало едно време един голфър, който хората смятали за един от най-великите спортисти на всички времена. Името му било Тайгър Уудс, а животът му на голф игрището, и отвън него изглеждал за знамение и приказ. И по този начин до деня, в който медиите не гръмнали с новината, че брачната половинка му го подгонила да го убие, размахвайки един от стиковете му за голф. Причината за сляпата й гняв: станалият притежание освен на нея, само че и на целия свят факт, че Уудс й изневерява постоянно от доста години с доста дами. Така обожаваният от милиони голфър се трансформирал от провидение в “прасе ”.

След като изневерите на Ууд излизат на бял свят, бруталните прожектори на абсурда заменят ласкавите лъчи на славата. През декември 2010 година той е заставен да признае обществено за многото си провинения отвън фамилното ложе. След като разводът му с някогашния шведски модел Елин Нордегрен става факт, Уудс получава почетно място в залата на славата на най- “изкрънканите ” от някогашните си съпруги мъже наред с безспорните първенци Рупърт Мърдок и Роман Абрамович.

През 2010 година имената на папския помощник Анджело Балдучи и ватиканския хорист Гинеду Ехием биват забъркани в величествен гей скандал. Докато проверяващи държавни органи подслушват телефона на Балдучи поради съмнения в корупция и отклонение на държавни средства, ненадейно се натъкват на повече от пикантна информация, която обаче няма нищо общо с корупционния скандал.

От аудиозаписите на телефонните диалози излиза наяве, че роденият в Нигерия хорист е уреждал на Балдучи интимни срещи с млади мъже против солидно възнаграждение. Един от младежите, на които Ехием сводничи, е някогашен модел, двама са кубинци, а различен един – се готви да става духовник. По телефона Балдучи категорично прецизира, че е женен и по тази причина е извънредно неотложно мъжките проститутки да му били “доставяни ” по допустимо най-дискретен метод.

 Former Rep. Anthony Weiner Sentenced For Sexting With Minor

Конгресменът-демократ от Бруклин и кандидат-кмет на Ню Йорк Антъни Уайнър схваща по най-неприятния метод, че Twitter може както да въздигне някого с “Осанна ”, по този начин и да го “разпне ”. Секс абсурдът, който в следствие коства политическата кариера на Уайнър, гръмва, откакто блогърът с десни убеждения Андрю Брайтбарт го разобличава, че е изпращал неприлични фотоси на най-малко шест дами в интернет.

На нарочна конференция в нюйоркски хотел конгресменът през сълзи декларира, че това си е самата истина и че надълбоко се срами от държанието си. Всичко почнало, когато изпратил сякаш на подбив фотография на подут мъжки слип на момиче от Сиатъл. После обаче се паникьосал и свалил фотографията, само че злият дух към този момент бил пуснат от бутилката. Акаунтът му бил хакнат и по този начин абсурдът се завъртял по всички медии. Вече някогашният конгресмен е наказан на 21-месечен затвор поради замяна на фотоси с нецензурен темперамент с 15-годишно момиче.

А апропо, издутият слип на въпросната фотография, принадлежал на самия Уайнер. Размерът на мъжкото му достолепие не е кой знае каква разтуха на фона на всичко останало, само че отново е нещо!

 Narciso Rodriguez Fall 2005 - Backstage

Това е заглавието на нецензурен видеоклип от 2004 година, режисиран от Рик Соломон и с Парис Хилтън в основната роля.

Пишман режисьорът Соломон снима тогава 19-годишната богата наследница на семейството Хилтън по какъв начин се съвокуплява във всевъзможни пози с него самия с желанието видеото да е единствено за персонално прилагане. Повечето от сцените са снимани със стационарна камера на статив, нагласена на режим за нощни фотоси.

Когато обаче игривата русокоска стартира присъединяване си в риалитито The Simple Life, Соломон взема решение, че и на него се поставя парченце от нейната популярност и пуска видеото в обращение. Парис обаче е шокирана от дързостта на любовника си и декларира, че не желае да има нищо общо с това, че не е знаела какво прави по време на снимането, и че не утвърждава постъпката на Соломон.

Последният съди Хилтън за клюка. Тя обаче отвръща на удара с контраудар като го съди на собствен ред за обявяване на видеоматериал без нейно позволение. Съдът й присъжда отплата за нанесени морални вреди в размер на 400 хиляди $. Ищцата великодушно декларира, че ще подари част от парите за щедрост.

През 2005 година “Една нощ в Париж ” печели премията AVN в категориите “Най-продавано видео ” и “Най-популярно видео чартърен ” на годината.

 'Sin City: A Dame To Kill For' Premiere - 40th Deauville American Film Festival

Френският политик Доминик Строс-Кан може да се похвали, че е бил в епицентъра на не един и два секс абсурда. През 2007 година френска журналистка го упреква в опит да я изнасили, само че по този начин и не се стига до правосъдно следствие по случая. На идната година от Международния валутен фонд, на който Строс-Кан тогава е шеф, стартират лично следствие, чиято цел е да ревизира дали са правилни съмненията, че Строс-Кан върти обич със своя подчинена.

Звездата на славата му на безвъзвратен женкар обаче изгрява през 2011, когато е задържан в Ню Йорк по обвиняване в опит за обезчестяване на камериерка. След като 33-годишната Нафисато Диало се оплаква на управата на хотела в Манхатън, в който работи, че посетител на хотела, а точно тогава 62-годишният Строс-Кан, се е опитал да я изнасили, е извикана полиция. Шефът на МВФ обаче надушва накъде вървят работите и духва от хотела толкоз скоростно, че не помни голям брой персонални движимости в стаята си, в това число и мобилния си телефон. За негово страдание, телепортацията към момента не е изобретена, и той бива задържан на летището, тъй като полетът му е занимателен по прокурорско разпореждане.

Преди ареста си Строс-Кан води в социологическите изследвания за нов президент на Франция. Огромният му полов нагон обаче поставя завършек на политическата му кариера, а за президент на страната е определен надалеч по-недолюбвания от французите Франсоа Оланд.

През 2003 година на бял свят излизат свидетелства за половите безчинства на архидиоцеза на епархията на щата Милуоки, Лорънс Мърфи, осъществени върху стотици глухи деца в католическото учебно заведение, в което е учител в интервала 1950-1974 година В отчета на Католическата епархия на Милуоки за полови издевателства на деца наред с името на Мърфи се загатват имената на още 58 божи чиновници, всичките негови директни подчинени.

Докато многото каузи по обособените случаи текат, епархията върви стремително по пътя към банкрута, тъй като би трябвало да заплаща адвокатски такси и наказателни суми по съглашения с жертвите. На 4 януари 2011 година епархията публично афишира фалит. До този миг институцията е изплатила над 29 млн. $ обезщетения по над 200 обособени правосъдни каузи. Адвокати на ищците са сигурни, че абсурдът ще се разраства още повече, тъй като разполагат с данни за общо 8000 случаи на полово посягане, в които са забъркани над 100 чиновници на епархията. Както има една дума, където е текло, отново ще тече.

 Mia Farrow & Woody Allen

Смятат го за един от най-потентните холивудски звезди и напълно не поради богатата му креативна биография. Всъщност доста звезди имат надалеч повече бракове и извънбрачни връзки от него, обаче какъв брой от тях могат да се похвалят, че са се женили за дъщерите си?

Години минаха, откогато гръмна (и отшумя) абсурдът към Уди Алън и брака му с осиновената му щерка Сун И Превин. Двамата се женят през 1997 година, когато режисьорът е на 56, а щерката – на 19. По това време Алън си печели славата на фен на млада плът, освен това от най-близкия му фамилен кръг. През 2014 година осиновената щерка на Уди Алън и Мия Фароу Дилан описа в елементи в намерено писмо до медиите по какъв начин Алън е блудствал с нея, когато е била на седем години.

“Един ден Уди Алън ме хвана за ръката и ме заведе в дребен килер на втория етаж на къщата ни. Каза ми да легна по стомах и да си поиграя с електрическото влакче на на брат ми. Така и направих. А през това време той ме изнасили. И до момента в който го правеше, ми шепнеше, че съм положително момиченце и че това е нашата дребна загадка. Обеща ми, че ще отидем в Париж и че един ден ще бъда кино звезда. ”

Уди Алън невъзмутимо се опълчва на обвиняванията, потвърждавайки, че някогашната му жена Фароу е подучила щерка им да го злепостави в опита си да му отмъсти поради историята със Сун И.

 R. Kelly Returns To Court For Hearing On Sex Abuse Allegations

Към днешна дата сумата по сметката за полово принуждение на 52-годишният артист към този момент е набъбнала на 21 обвинявания, за никое от което той не признава виновността си. Ако бъде наказан обаче, Ар Кели ще получи до 30 години затвор.

През февруари тази година ар-енд-би артистът беше задържан по 10 обвинявания, отправени от общо 4 дами (три от които непълнолетни) и прекара един уикенд в пандиза, преди да бъде пуснат под гаранция от 100 хиляди $. Всъщност съдията по делото разгласи първична гаранция на стойност от 1 милион длр. поради убеждението му, че Кели съставлява “изключителна опасност за обществото, изключително за малолетните девойки ”.

В телевизионно изявление Кели пророни крокодилски сълзи, кълнейки се, че сегашните обвинявания към него съставляват лов на вещици за нещо, случило се преди години, за което обаче е бил оневинен. “Нещото ” е арест за детска порнография през 2002 година В последна сметка правосъдните заседатели заключиха, че не могат да са сигурни, че по времето, когато записите са били правени, момичето е било малолетно и артистът беше оневинен.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР