Оскъдна и противоречива остава информацията за ставащото в Русия. В

...
Оскъдна и противоречива остава информацията за ставащото в Русия. В
Коментари Харесай

Отрядите на Кадиров тръгват към Ростов, а Кремъл може да взривят мостове, за да защитят Москва?

Оскъдна и спорна остава информацията за ставащото в Русия. В събота към обяд в съветските Телеграм групи се появи информация, че отрядите на Рамзан Кадиров са тръгнали към към Ростов, с цел да разчистят Вагнер и се чака борба за града.

В украински канали беше обявено, че съгласно източници съветската войска възнамерява да взриви мостовете на пътя на „ Вагнер “ към столицата Москва. Това може да бъде подхванато, в случай че наемниците не престават да напредват с бързи темпове.

Магистралите М-4 „ Дон “, М-5 „ Урал “ и М-2 „ Крим “ са отчасти затворени в Подмосковието, оповестява министерството на превоза на Московска област. Освен това отчасти е затворено Ярославското шосе.

Затворен е моста посредством река Ока на Семфирополското шосе в региона на Серпухов и част от шосето М-2 „ Крим “ край Серпухов. По-рано управляващите на Воронежка област оповестиха, че автомагистралата М-4 „ Дон “ е затворена от 464 км до 777 км.

Хаосът във Воронежка област се ускорява, а в това време от Кремъл оповестиха, че Владимир Путин е провел диалози с водачите на Беларус, Узбекистан и Казахстан – Александър Лукашенко, Шавкат Мирзийоев и Касим-Жомарт Токаев.

„ Президентът е уведомил събеседниците си за обстановката “, сподели Песков пред кореспонденти.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР