ОСК ЦСКА ще награди най-добрите състезатели на клуба за 2017

...
ОСК ЦСКА ще награди най-добрите състезатели на клуба за 2017
Коментари Харесай

ОСК ЦСКА ще награди най-добрите състезатели на клуба за 2017 година

ОСК ЦСКА ще награди най-хубавите състезатели на клуба за 2017 година на специфична гала в Централния боен клуб на 30 януари от 18.00 часа. Ще бъдат отличени най-хубавите спортни достижения на спортистите на ЦСКА за миналата година.

Председателят на Общо събрание на колегиите ЦСКА Георги Калчев съобщи, че мотото на церемонията ще бъде " Спортът и културата - лице на България ". На събитието са поканени доста митове на клуба, а също така ще има богата културна и музикална стратегия. Общо събрание на колегиите ЦСКА има достижения в спортове като колоездене, художествена гимнастика, водна топка, шахмат, битка, бокс, самбо.

" Изминалата година беше доста мощна, само че има още какво да се желае. Организирахме две надпревари през предходната година. Искаме да възродим традициите, които имаме - Мария Гигова, сестрите Дунавски. Залата е цялостна с деца, има и доста надарени от тях ", съобщи някогашната национална състезателка по художествена гимнастика Биляна Проданова.

Спортните клубове в България в последните години имат съществени финансови проблеми и компликации с базите. През предходната седмица стана ясно, че Нешка Робева с приходите от последното си шоу е платила парното за залата на Герена. " От 20 години сме по този начин. За страдание, Левски потегля по нашия път. Общо събрание на колегиите в София се събрахме през вчерашния ден и взехме решение да предложим ремонти в новия Закон за спорта. Призовавам за разкриване на спор измежду спортната общност за смяна в системата на спорта ", съобщи Георги Калчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР