Още вчера много хора се чудеха, кога Xiaomi ще пусне

...
Още вчера много хора се чудеха, кога Xiaomi ще пусне
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi 5A бе представен официално

Още през вчерашния ден доста хора се чудеха, по кое време Xiaomi ще пусне новия си смарт телефон от линията Redmi, а през днешния ден компанията преподнесе изненадата и тихичко показа обновената версия на най-евтиния си смарт телефон Redmi 5A. За страдание, по законите на светлото бъдеще, хардуерни усъвършенствания спрямо Redmi 4A тук липсват, само че ролята на най-евтиния и първокласен смарт телефон се оправдава.

Хардуерната основа на 5-инчовия смарт телефон Xiaomi Redmi 5A към този момент се извършва от известния 4-ядрен Snapdragon 425 с тактова периодичност от 1,4 Ghz. Това е бюджет модел от метал с HD-дисплей, 2 GВ оперативна памет и 16 GВ непрекъсната, с опция за приложимост на разширителни microSD карти до 128 GВ. Разбира се, фотографски чудеса от този модел не трябва да чакаме, тъй че главната камера е 13-мегапикселова, а предната – 5-мегапикселова, които не блестят със основаването на качествени фотоси. Едно от неприятните открития стана “урязаната” батерия, която вместо 3120 мАч, идва с 3000 mah.

В последна сметка, почитателите на марката могат да недоволстват, тъй като компанията непрекъснато минава от дългоавтономен смарт телефон с акумулаторна батерия от 4000 мАч, към приблизително устройство. На процедура обаче, Xiaomi Redmi 5A може да се окаже извънредно устойчив уред. Всички клиенти ще получават модела с MIUI 9, а приемането на предварителните поръчки стартира през днешния ден. Цената на смарт телефона е $91, като доставките ще стартират на 20 октомври.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР