- Още в предишното ни интервю споменахте слънчевите затъмнения, но

...
- Още в предишното ни интервю споменахте слънчевите затъмнения, но
Коментари Харесай

Властови и финансови трусове у нас идат с коридора от затъмнения от 5 юни - slava.bg

- Още в предходното ни изявление споменахте слънчевите затъмнения, само че тогава говорихме повече за планетите и ковид, който съгласно разположението им би трябвало да изчезне от юни. Но дано в този момент се спрем точно на затъмненията, тъй като тази година се оказва много специфична в това отношение...

- 2020 година е доста забавна и е същинско предизвикателство, тъй като има 6 затъмнения - слънчеви и лунни. Първото, което към този момент споменахме в предишното изявление беше на 10 януари и донесе експлоадирането на ковид в композиция със съответствува на планетата на епидемиите Плутон и царствения Юпитер. Сега влизаме в кулоар от 3 затъмнения за 1 месец: лунно на 5 юни и 5 юли и доста мощно слънчево на 21 юни. Пада се в 0 градуса на знака Рак. В нулевите градуси на съществените знаци: Рак, Везни, Козирог и Овен, нещата постоянно са свързани с рецесия, с огромни промени, с динамичност в съществуващата конюнктура. Това е едната причина за силата и значимостта на слънчевото затъмнение и неговата категоризация като доста мощно. Другата причина е 1 градус съвпад от Главата на Дракона: северния лунен възел. Това са извънредно значими точки. При прецизен съвпад приказваме даже за кармична точка.

- Какво значи това, звучи много трагично – кармата води до отплата, нали по този начин?


- Става дума за доста значим стадий в кармата на човечеството, на страната, на индивида. Събира се ужасно огромна сила – нещата доста бързо се случват. Подобно сме имали на 21 юни 2001 година 0 градуса рак, съвпад с Главата на Дракона. Картината се повтаря. Какво ни донесе тогава тя? Затъмненията стартират да набират скорост, би трябвало да мине време и идва точка на експлоадиране. То настава след слънчевото затъмнение, когато Марс премине градуса на затъмнението. През 2001 година това става на 8-13 септември. Марс минава точния градус и имахме взривяването на небостъргачите в Ню Йорк на 11 септември и старта на неприключилата война с тероризма, която изключително в пъвите години бе превзела света.

- Кога да чакаме нещо като нов 11 септември?


- Сега имаме по-голяма пролонгация. На 23 април 2021 година Марс минава през точния градус на затъмнението.

- По това време би трябвало да имаме постоянни избори в България...

- Интересно. Процесът се развива по този начин: нагледно казано се събира пара, тя се отпуска, тъй като повече не може да се сдържа под повърхността и изригват някакви събития. Затъмненията имат своите тематики.
Темата на затъмнението се дефинира от знака. Когато приказваме за Рак, какъвто е казусът – тематиката са родината, фамилията, границите, сигурността.

- Да не би да приказваме за война, каквато значително геополитически наблюдаващи предвиждат сред Съединени американски щати и Китай?

- Аз просто виждам астрономическите обстоятелства: Марс на 25 градуса в Риба е нападателен аспект. Какво се е случвало при други такива условия в небето: военни спорове, гнет, резултатът е суматоха и боязън. За нас има хубава вест: тематиката за войната и терора не визира планета в хороскопа на България. Но това не значи, че няма да има огромни промени и у нас, около развиването на нещата в света. Другата тематика на затъмнението са недвижимите парцели и балоните на пазара - ще има огромни развития и промени. Третата тематика се върти към женските проблеми – това е тяхната планета.

- Вие бяхте провокирани да извършите прогнозата си поради упованията на известната Ви американска сътрудник Сюзан Милър за навлизането ни в интервал, в който най-важните за живота на всеки планети по едно и също време се обръщат против нас – обяснете за какво?

- В картината на слънчевото затъмнение на 21 юни, за което приказваме, че ще носи радикални промени и преобразувания, има 5 ретроградни планети: Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон – най-важните. Венера постоянно е обвързвана с финансите – доста съществено преразглеждане ще има и връщане към обстановки от предишното. Трябва да чакаме в действителност огромни разкрития, свързани със скрити информации за доста високопоставени хора, обвързвано е с огромни пари. Защо предвиждам това? Юпитер и Сатурн, които стават ретроградни, „ отговарят” в небето за ресора „ политика” и по-специално „ власт”. Затова споделям, че значими секрети ще излизат на яве в няколко области: за пандемията – нещо, което ще разберем и ще си дадем сметка, тъй че мнозина ще трансформират коренно мнението си. Разследванията ще бъдат и за пари в политиката, което ще докара до кавги. В такива интервали има и взрив на фейкнюз.

- В какъв интервал ще се развива тази скандална обстановка?

- Всяко затъмнение има обособен живот – резултатите не престават до 3 и половина години приблизително.

- Казвате, че се отнася за всички страни, в това число за нас, а кои очаквате да бъдат най-засегнати?

- Слънчевото затъмнение е във Венера в хороскопа на Съединени американски щати, а тя е ретроградна в оня миг. Това може да се преведе като съществени финансови проблеми, големи загуби, сривове на тържища. Затъмнението съответствува с Уран в хороскопа на Китай: супер непредсказуема планета – носи промяна на роля в играта, в тежестта на Китай в света., не може да се каже надолу или нагоре ще се върви. Уран в хороскопа на страна ръководи енергетиката, авиацията, киберсигурността, ИТ технологиите. Това са нещата, за които доста се приказва около ковид: 5 G мрежите, компютърните вируси, изкуствения разсъдък. Точно на това поле в действителност се води и сериозната битка Съединени американски щати - Китай, тъй че тук ще има някакви още по-големи игри, освен това с непредизвестен край.

- Да обърнем особено внимание на България...

- За България е в 8 дом – публичния приход, приходите от експорт, включително туризма като експортен бранш, активите. Ще има промени във вземането на дълг, в стартирането на облигации. Изобщо, огромните разтърсвания и вести ще бъдат в области като финанси, заем, обезпечаване. Там ще ни удари и ще донесе промени.

- Кой от политиците очаквате да бъде зависим на небесния удар?

- Ако на финансовия министър му е и в персоналния хороскоп – неприятно, може да има кавги с него самия. Струва ми се, че кардинално тематиката на разкритията, които можем да чакаме, е най-вероятно да бъде обвързвана с еврото, с европроекти, партийни сметки или персонални финанси на водачи, с кредитни институции. От август до октомври има опозиции на Сатурн и Плутон – това изрично са следствия по евросредства и на парите от държавното управление въобще, тъй като към този момент споменахме – става въпрос за двете планети, ясно свързани с властта. Говорим за мощно слънчево затъмнение. А в астрологията е явен принцип: лунните затъмнения въздействат на елементарните, редовите хора. Слънчевите затъмнения въздействат на ръководещите, на властта . Трябва да чакаме промени в управлението, на тези, които ни управляват, следствия на активността им. След 5 юли, на 30 ноември още веднъж имаме лунно, а с изключение на тях имаме и цялостно слънчево затъмнение на 14 декември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР