Още в началото на разговора водещата Петя Дикова направи комплимент

...
Още в началото на разговора водещата Петя Дикова направи комплимент
Коментари Харесай

Карамазов: Бих дал двегодишна присъда на непрофасионални актьори с театрални школи

Още при започване на диалога водещата Петя Дикова направи комплимент на Владо Карамазов , че е в отлична форма, а той й благодари и се пошегува: „ Бях в по-отлична, само че качих едно-две килца. Всеки път с теб си приказваме за килца и за гаджета – дали си имам гадже. “. Вярна на традицията, Дикова зададе и този въпрос, чийто отговор може да чуете във видеото.

Карамазов показа, че една от аргументите да побелее е персоналният уебсайт, който подготвял в продължение на цяла година. „ Исках да имам мое място и никой да не може да ми каже какво да върша в него. “ Централно място в уеб страницата заема блогът на Владо. „ В последните години започнах да желая да споделям всякакви неща от първо лице, без редакция. Хората имат вяра на това и то ги зарежда. Исках уеб страницата и блога да са стимулант за тези, които мислят, че в България нищо не може да стане. “

От години Владо се увлича по снимка, само че от половин година към този момент има и доста добра техника. „ Започнах да се вманиачавам. Имам към мен какво да фотографирам. Например конните надпревари в „ Илиянци”. Направих супер готини фотоси. Много си се кефя. “ Но артистът държеше да подчертае, че е просто „ фен фотограф с доста добра техника “ и, че това е „ просто едно занимание “. „ Много ненавиждам когато непрофесионалисти взимат специалността на експерти. Няма да взимам пари за фотосите, няма да ги обявявам в някакви фотографски журнали и няма да взимам специалността на фотографите “.

Дикова направи паралел с актьорската специалност, която в последните години също следи навлизането на непрофесионални артисти. „ Дразнят ли те „ сътрудници “, които влизат във вашите общества, без да имат диплома, ценз, академия? “ „ Ооо, да, доста. Много, тъй като актьорското майсторство е една много сложна специалност. За да станеш добър, минават доста, доста години. Тези образци демонстрират, че всеки би могъл да бъде артист, което не е правилно. Чувам, че доста от тези непрофесионални артисти имат театрални школи, за което аз безусловно бих им дал двегодишна присъда в Софийския затвор. Това е съсипване и тотално комплициране на младежи. И тотално обезценяване на нашата специалност. “

„ Даваме си целия живот в тази специалност и започваме да ставаме положителни чак след десетата година. Изведнъж някакви хора идват, стават звезди от някакви пошли телевизионни излъчвания за два месеца и те към този момент се водят артисти, което не е почтено “, разяснява още артистът.

От какво се опасява Владимир Карамазов, какво описа за един от най-близките си другари Юлиян Вергов и каква нова самодейност започва, вижте в във видеото:

--> Днес, на следващия ден и в събота са министър председателите на „ Nеодачници “ със звезден състав от трупата на Народния спектакъл. За работата си с режисьора Иван Пантелеев, който от 20 години не е поставял в България, Владо показа: „ Иван не ни познава като артисти, не ни познава като звезди, не знае съвсем нищо за нас и не е желал да узнае. Той ни гледа като бели листи хартия. “

На финала Карамазов се пошегува с Дикова като я попита: „ Специално за мен ли се облече по този начин като тигрица? “ Видимо засрамена, водещата му сподели: „ Добре де, 0:0, върна си го “, а гостът я увери, че постоянно ще се връща в студиото. „ Аз несъмнено тук съм идвал над 10 пъти и ще продължа да пристигам “.

А ето какво може да гледате в COOL…T тази събота:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР