Още в началото на месец октомври, когато Хамас нападна Израел, Гал

...
Още в началото на месец октомври, когато Хамас нападна Израел, Гал
Коментари Харесай

Присъединила ли се е към израелската армия Гал Гадот

Още при започване на месец октомври, когато Хамас атакува Израел, Гал Гадот и редица други известни персони изявиха поддръжката си за Израел.
 Гал Гадот и позицията ѝ за протичащото се в Израел
Позицията на Гал Гадот за протичащото се в Израел

Ето какво написа актрисата

Родената в Петах Тиква актриса, несъмнено, взима доста драговолно протичащото се в родината ѝ и прави всичко допустимо, с цел да помогне.

От i24 News разбираме, че Гадот е решила да провежда специфична прожекция за известни персона, на която те да видят 47-минутно нецензурирано видео от нападението на Хамас над Израел.

Кадрите са предоставени от Израелските отбранителни сили (IDF) и все още се знае, че Гал Гадот ще предложения определени персони, които с изключение на известни са и авторитетни.
 Снимка 625888

Всъщност актрисата възнамерява няколко прожекции, като на първата се чака да има към 120 души, пише New York Post. Тази вест идва на фона изказванията в обществените мрежи, че Гал Гадот се е включила към армията на Израел, с цел да пази родината си.

Те обаче бяха опровергани както от представители на Гадот, по този начин и от такива на Израелските отбранителни сили, написа Reuters. Според тях, популяризираната фотография () на актрисата е остаряла.
 Защо Миа Халифа поддържа Хамас в спора с Израел
Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Родената в Ливан някогашна порно звезда има мнение по въпроса

Добре знае се, че в Израел и мъжете, и дамите наложително би трябвало да преминат през военна работа. За мъжете минимумът е 32 месеца, а за дамите - 24. Самата актриса е служила две години в армията, като даже е взела присъединяване във война сред Израел и Либия през 2006 година, написа още.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР