Още в началото на месец май документалните канали на Viasat

...
Още в началото на месец май документалните канали на Viasat
Коментари Харесай

Viasat World кани на пътешествие в Африка - slava.bg

Още при започване на месец май документалните канали на Viasat World ще ни отведат на екзотични пътешествия по целия свят. Премиерата на „ Величествената Африка “ е на 3 май, неделя, от 15:00 часа, с което ще стартира рубриката „ Дивата Африка “ по Viasat Nature.
Представяйки вълнуващата нова поредност "Величествената Африка ", феновете са поканени да посетят неопитомения континент с огромните му и разнородни пейзажи. Африка е дом на най-емблематичните и невероятни скотски типове. Изследвайте континента на крайностите, който се гордее с епичните планини в Танзания и Кения, отдалечените блата в Окаванго и най-високите температури на Земята. Ден по-рано – по Viasat Explore - дебютира Джереми Уейд с новия сезон на своите „ Речни чудовища “, които този път ще ни отведат до Боливия, Колумбия и Исландия.

В понеделник, 11 май, пък стартира Сезонът на Помпей по най-хубавия канал за история на Стария континент – Viasat History, в границите на който ще видите две нови поредици: "Възкресяването на Помпей " и "Помпей: След изригването “. През 2018 година в Помпей започва невиждана избавителна задача и археологическа акция - първата от този мащаб през последните 50 години. Водещи специалисти работят един до друг, пробвайки се да открият нови улики за бедствието, сполетяло града през 79 година сл.н.е. Пред нашата камера ще бъдат показани неразучени елементи от града и ще бъдат направени значими разкрития. С помощта на съвременни технологии и трагични възстановки, поредицата доближава до нови прозрения за живота в града и ориста му в разцвета на римската цивилизация.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР