Още в края на миналата година разбрахме, че Чанинг Тейтъм

...
Още в края на миналата година разбрахме, че Чанинг Тейтъм
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм ще се опита да укроти опърничавата

Още в края на предходната година разбрахме, че Чанинг Тейтъм се е захванал с нов филм, тъй като реши да се подстриже толкоз късно, че в началото ни беше даже малко необичайно.
 Чанинг Тейтъм, Dog и повода артистът да избръсне косата си
Какво накара Чанинг Тейтъм да обръсне косата си

Актьорът го направи за ролята си в комедията Dog, която към този момент има и премиерна дата, и филмов откъс. От него разбираме, че Тейтъм ще влезе в ролята на рейнджъра от американската войска Бригс, който е изправен пред една много друга задача.

Бригс желае още веднъж да се впусне в екшъна, само че му е казано, че преди този момент би трябвало да направи нещо. Поверена му е белгийска овчарка на име Лулу. Но поверена не с цел да я отглежда, а тъй като нравът ѝ е толкоз неприятен, че никой не се наема да пътува с нея в кола.

А се постанова, тъй като боецът, който се грижил за нея и отгледал, е умрял. Бригс се наема да се оправи с Лулу и да отидат на време за погребението. По пътя той ще разбере, че има причина за избухливия манталитет на кучето и ще се научи по какъв начин да комуникира с него вярно.

Режисьор на Dog е Рийд Каролин, като самият Чанинг Тейтъм също е помагал в това отношение. Премиерата на кино лентата е планувана за 18 февруари 2022 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР