Още в края на април тази година Община Варна е

...
Още в края на април тази година Община Варна е
Коментари Харесай

Общината дала разрешение за закриващата гледката ограда по пътя за Златни пясъци | Паралелно кметът Портних съобщи, че търсят кой е поставил преградите

Още в края на април тази година Община Варна е дала позволение за слагането на непрозрачни шумоизолиращи пана по пътя за " Златни пясъци ". Това стана ясно от документ подписан от Петко Бойновски, Директор на дирекция " Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия " към Община Варна.

Moreto.net напомня, при започване на лятото непрозрачните панели започнаха да се инсталират на парапета на тротоара по пътя за курортните комплекси на излизане от Варна. Закритата панорама към морето провокира вълна от отвращение в обществените мрежи.

Звучи парадоксално , само че при започване на август или 100 дни след даденото позволение от Община Варна, кметът Иван Портних заяви пред медии, че в общината търсят кой е сложил шумоизолиращите загради . Дори се е стигнало до там, че Община Варна е изпратила публично питане към Агенция пътна инфраструктура.

От документът, с дата 21 април 2023 година, излиза наяве, че Община Варна, посредством Петко Бойновски - Директор на дирекция " Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия ", дава своето кардинално единодушие и позитивно мнение за монтирането на непрозрачна шумоизолираща ограда, според съгласувания градивен план (3 папки, 38 листа).

Съгласно документа монтажа, стопанисването и поддръжката на непрозрачната ограда следва да се реализира от " Бриз вю " ЕООД и за сметка на сдружението при съблюдаване на всички настоящи правила и нормативи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР