Още трима заместник-кметове ще бъдат назначени в Община Пазарджик, става

...
Още трима заместник-кметове ще бъдат назначени в Община Пазарджик, става
Коментари Харесай

Община Пазарджик назначава още трима заместник-кметове

Още трима заместник-кметове ще бъдат назначени в Община Пазарджик, излиза наяве от известие на ведомството до медиите.

Въвеждането на новите фигури на трима зам.-кметове стана ясно в края на февруари, откакто Общинският съвет утвърди предлагането на кмета Петър Куленски за смяна на структурата на общинската администрация за повишение на успеваемостта й. След назначението на Любомир Гечев като зам.-кмет, управляващ дирекция „ Бюджет и общинска благосъстоятелност “, дирекция „ Архитектура и териториално устройство “ и дирекция „ Строителство, превоз и околна среда “, новите зам.-кметове ще дават отговор за образованието, културата, спорта и младежките действия, европейски фондове и стратегии, обществени действия и опазване на здравето.



33-годишният Нино Ненов поема управлението на основното за развиването на капиталовата политика и ръководство на европрограми направление в Община Пазарджик. Той е приключил Езикова гимназия " Бертолт Брехт ", а след това - британска лингвистика в Пловдивски университет " Паисий Хилендарски ". Професионалният му път досега е минал в интернационалните компании, където активността му е била обвързвана с упавление на планове.



37-годишната Таня Колчакова - Янева приключва с отличие Езикова гимназия “Бертолт Брехт “ в родния си Пазарджик. Учи право в Университета в Дюселдорф, Германия. Получава бакалавърска степен по „ Бизнес администрация “ с фокус върху маркетинг, надзор, събиране на данни и статистически разбори от същия университет през 2012 година, като придобива и спомагателна специализация по световен мениджмънт в Университета в Гренобъл, Франция, където получава цялостна стипендия. През 2018 година приключва магистърска степен по „ Правни науки “ в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. По време на следването си стажува в Европейския парламент в Брюксел (2007). По време на магистратурата си у нас се образова в българска адвокатска адвокатска фирма. Работила е за Targobank - една от най-големите банкови институции в Германия. Между 2015 и 2023 година дава отговор за уеб анализите на световната компания за технологии, университетски и фармацевтични проучвания Quiagen с активност в над 25 страни.



41-годишната Гергана Ичева е родена в гр. Пазарджик, където приключва Математическата гимназия “Константин Величков “. Продължава в Софийския университет “Св. Климент Охридски “, където приключва компетентност „ История и Европейски връзки “. Има богат опит в държавната администрация, като работи в началото в Министерството на стопанската система и енергетиката, където дава отговор за икономическите, районни, вътрешни, външни и правни политики на Европейския съюз. Професионалният й път минава през позицията на старши специалист в отдел МИПД на Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинни предприятия (2008) и основен специалист “Връзки с обществеността ” в Комисия за откриване на документите и за оповестяване на принадлежност на български жители към Държавна сигурност и разследващите служби на национална Република България (2008-2010).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР