Още три жени са повдигнали обвинения срещу Кристиано Роналдо за

...
Още три жени са повдигнали обвинения срещу Кристиано Роналдо за
Коментари Харесай

Още три жени обвиниха Роналдо в изнасилване

Още три дами са повдигнали обвинявания против Кристиано Роналдо за обезчестяване. След като американката Катрин Майорга заведе дело за случилото се сред нея и футболиста през 2009 година в Лас Вегас, в този момент други три дами оповестяват, че португалецът ги е насилил да вършат секс.
Нейното име е Катрин. Коя е дамата, обвинила Роналдо в обезчестяване Страхувах се, че ме е заразил със СПИН, споделя американката
" Обади ми се жена, която ми сподели, че се е случило същото с нея " – изясни юристът на Майорга Лесли Стовал - " Ще се занимавам и с нейния случай. "

Стовал отхвърли да разгласи името на втората жертва, само че призна, че към този момент е предал показанията й на полицията в Лас Вегас.

Други две дами се оплакали, че са били изнасилени от Роналдо и негов другар в лондонски хотел през 2005 година.
Роналдо е! Разкриха съглашението сред него и Майорга (СНИМКИ) "Шпигел " разгласява и полицейски отчет, в който американката не загатва името на насилника си
Футболистът отхвърли да е правил секс с жена срещу волята й, само че немският " Шпигел " продължи с разкритията към абсурда и в понеделник разгласява съглашението, подписано сред двете страни след случката, за която споделя Майорга. В него се вижда, че португалецът е положил подписа си, макар че отхвърли всевъзможни връзки с обвиняването.

Роналдо е платил 375 хиляди $, с цел да е сигурен, че другата страна по контракта няма да разкрива детайлности за връзките им. В текста на самия документ той употребява псевдонима " Тофър ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР