Още това десетилетие на пазара ще излязат медикаменти, които забавят

...
Още това десетилетие на пазара ще излязат медикаменти, които забавят
Коментари Харесай

Разработват лекарство, което удължава живота двойно

Още това десетилетие на пазара ще излязат лекарства, които забавят процеса на стареене и удължават двойно продължителността на живота. Чудотворните хапчета към този момент са в първите стадии на създаването и, комбинирани с терапиите, учредени на стволовите кафези, ще ни разрешат да бъдем здрави и витални най-малко век и половина. Децата, родени през днешния ден, ще имат опцията да доживеят най-малко до 100 години в чудесно здраве.

Съединението задейства ензими, които бързо и дейно поправят развалената ДНК. В не толкоз далечното бъдеще то ще помогне на хората да стартират втора кариера след 65-годишна възраст, счита уважаваният невробиолог от Оксфорд Сюзан Грийнфийлд. 

Харвардският професор Дейвид Синклер работи върху един от тези лекарства. Той е основан на веществото ресвератрол, което се среща в аленото вино. Той е изолирал ново съединяване, 1000 пъти по-мощно от елементарния ресвератрол, което демонстрира отлични резултати при лабораторните проби. „ Телата ни имат невероятната дарба да се самопоправят и това съединяване ускорява тези механизми ”, обяснява Синклер.

Източник: Daily Mail

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР