Още студенти по специалност металургия ще бъдат освободени от такси

...
Още студенти по специалност металургия ще бъдат освободени от такси
Коментари Харесай

Освобождават студенти по металургия от такси за обучение

Още студенти по компетентност металургия ще бъдат освободени от такси за образование през академичната 2022/2023 година, реши служебното държавно управление на днешното си съвещание.

Към към този момент утвърждения през предходната година лист със предпазени специалности се прибавя и професионално направление " Металургия " за просветителна степен " магистър " след добита степен " бакалавър ". Обучението по това професионално направление се организира в Химикотехнологичния и металургичен университет в София, оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет.
 С 32 повече ще са новаторските учебни заведения през идната образователна година
С 32 повече ще са новаторските учебни заведения през идната образователна година

Те са в 192 обитаеми места от всички 28 области в страната

Сред към този момент утвърдените специалности са металургия - просветителна степен " бакалавър ", хидростроителство, корабостроене и морска техника, арменистика и кавказология, иранистика, румънска лингвистика, хебраистика, хидростроителство, корабостроене и морска техника и други

Освобождаването от възнаграждение на такси за образование на студентите в компетентност " Металургия " за просветителна степен " магистър " след добита степен " бакалавър " цели да способства за подготовката на висококвалифицирани експерти за потребностите на този икономически бранш, който страда от дефицит на фрагменти .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР