Още снощи прочетох тези имена и помислих ,че това е

...
Още снощи прочетох тези имена и помислих ,че това е
Коментари Харесай

Биков: Няма как да подкрепим Василев за финансов министър и Петков да отговаря за службите

„ Още нощес прочетох тези имена и помислих,че това е някаква нечиста сделка или смешка. Няма по какъв начин да подкрепим Асен Василев за финансов министър и Кирил Петков да дава отговор за службите, това е неуместно и неуместно “, сподели пред БТВ Тома Биков от ГЕРБ.

По думите му това рискува да върне процеса, който са почнали, в изходно състояние. „ Политическа партия е втората политическа мощ, сътрудниците явно са дезориентирани и не могат да го схванат. Имат 64 депутати, нямат 130. Ако ние се откажем от първи мандат, в името на това да поддържаме втори, и те ни предложат сходно държавно управление, значи, че отиваме на избори. Ние сходно държавно управление няма по какъв начин да подкрепим “, добави Биков.

Коментарът на Биков пристигна след изявлението на Денков, че вижда Асен Василев и Кирил Петков в изпълнителната власт.

„ С втория мандат, а и с първия, в случай че има излъчено държавно управление, то би трябвало да бъде равнопоставено, в случай че е сред двете партии. С ангажимента Николай Денков министър председател и нито едно политическо лице – не, няма да го подкрепим “, добави Тома Биков.

„ Не можем да бъде унижавани, нашите членове, над 650 000 гласоподаватели. Ние не можем да продължим по този метод. Ако си мислят, че им изискуем нещо, да си го избият от главата. Ако желаят политически лица в държавното управление, нямаме нищо срещу, само че би трябвало да бъдат свързани с политически лица от ГЕРБ “, сподели Биков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР