Още сме в началото на новия сезон на Игри на

...
Още сме в началото на новия сезон на Игри на
Коментари Харесай

Всичко е ясно, ето кои са финалистите в Игри на волята

Още сме при започване на новия сезон на " Игри на волята ", а финалистите са към този момент известни. Това стана ясно от изминал в мрежата сюжет, който издава кои са финалистите.  

В мрежата се появи страница от сюжета на водещата на Ралица Паскалева за родов съвет малко преди финала на шоуто. И от него излиза наяве каква е развръзката в шоуто и кои са финалистите, а имената им ще ви изненадат.

От сюжета разбираме, че при единадесетата седмица на екшън шоуто Момчил е победил в 25 от борбите и по този начин се е трансформирал в рекордьор. Противниците му обаче го упрекват, че е постигнал успехите си тъй като е заобикалял разпоредбите. Затова Ралица го пита дали в действителност се усеща победител и му напомня, че успеха в “Игри на волята " би трябвало да се реализира почтено.

В сюжета написа, че финалистите са Мастагарков, Мартин и Виолета.  От продукцията разясняват, че теча е инцидентен.  " Вероятно някоя хигиенистка е щракнала страничката ", разясняват от екипа.

Други обаче подозират, че това е направено съзнателно, с цел да се провокира още по-голям интерес към предаването, което ще мери рейтинги с " Фермата “ по bTV. Не е изключено и самият сюжети на фотосите да е фиктивен и развоят на играта да ни изненада с други финалисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР