Още с първите си мачове за Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш

...
Още с първите си мачове за Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш
Коментари Харесай

Предсказанието на Клоп за Бруно Фернандеш

Още с първите си мачове за Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се трансформира в основна фигура в състава на Оле Гунар Солскяер. Класата на португалеца незабавно си пролича, а неговият принос не остана неусетен и той завоюва самостоятелна премия още в първия си месец в Премиър лийг. " Мирър " извади забавен коментар на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп по адрес на Фернандеш, изработен след контролата сред мърсисайдци и Спортинг (Лисабон) през лятото. Двата тима приключиха 2:2 в Ню Йорк, а португалският халф вкара първия и асистира за втория гол на своя тим.

След дуела Клоп отива да поздрави Фернандеш, казвайки му следното: " Добър мач. Ти беше добър. Поздравления за страхотния дуел. Ти си топ състезател. "

На конференцията по-късно Клоп още веднъж е помолен да разяснява играта на Фернандеш, който още тогава е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед.

" Ако отиде там, тогава ще се надигнем против него. Той очевидно е доста добър футболист. В Юнайтед към този момент има няколко такива, само че този трансфер евентуално ще ги направи по-силни. Няма да е прелестно, само че трансферните работи на Юнайтед не са моя работа ", разяснява тогава Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР