Още с обявяването на решението си да се преместят в

...
Още с обявяването на решението си да се преместят в
Коментари Харесай

Ще се преместят ли Хари и Меган в САЩ

Още с оповестяването на решението си да се реалокират в Канада, принц Хари и Меган Маркъл разсъниха съмнения, че не това е крайната им цел . Бившата актриса е живяла няколко години в страната, има доста другари и познати, само че нейното отечество е Калифорния. Затова и звучи някак по-логично точно там да се открият със брачна половинка й.

От друга страна, сред Канада и Англия има доста по-силни връзки и херцогът и херцогинята на Съсекс все ще могат да бъдат потребни по един или различен метод на кралския двор, въпреки и не в ролята на публични негови представители.

На фона на тези размисли идва информацията за проектите, които кроят Хари и Меган за идващите месеци. Според техни доближени, двамата желаят да прекарат в случай че не цялото, то част от лятото в Лос Анджелис , където живее майката на Маркъл.
 Снимка 461472

Те обаче няма да отседнат в същия дом, евентуално от съображения за сигурност. Затова и занапред са в търсене на подобаващата загадка квартира , където да се открият за своята слънчева, калифорнийска почивка.

Но да не забравяме, че и в Канада пристигнаха сякаш на отмора, а по-късно оповестиха, че напущат Острова и стягат куфарите за там... Или както се пошегува Брад Пит с тях, Меган няма самообладание да си заведе принца в Америка.
 Марго Роби, Брад Пит, принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин се пошегуваха с тях актьорите на премиите BAFTA 2020
Как Брад Пит и Марго Роби се пошегуваха с Хари и Меган

Остроумието на звездите

Хари и Меган към този момент са пуснали тайните си сътрудници в Съединени американски щати и изследва опциите да сформират собствен екип, който да им бъде разполагаем по време на престоя в Лос Анджелис. Едно от условията на Маркъл е да може да организира срещи в дома, който ще наемат, както и да може да кани на посетители околните си другари, написа E!News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР