Още с обособяването на първите държавни общности е възникнала необходимостта

...
Още с обособяването на първите държавни общности е възникнала необходимостта
Коментари Харесай

10 мощни народни вярвания за привличане на пари

Още с обособяването на първите държавни общности е зародила нуждата от въвеждане н универсално средство за ефикасна търговка замяна на артикули и услуги. Такова средство се оказват парите, първоначално – във тип на сечени монети от благородни метали, а по-късно – като предпазени от страната книжни банкноти. При това състояние, безконечният блян у хората да живеят колкото се може по-охолно и да задоволяват най-разнообразните си стремежи и фантазии ги стимулира в посока да усилват непрекъснато паричния си масив. Надниквайки в не толкоз отдалеченото минало, ще откриете редица национални поверия, обособени като правила, спазването на които се смята, че ще притегля пари вкъщи ви. Ето 10 от тях.

1. Държите вкъщи си метлата, сложена с дръжката надолу, с което ще подобрявате непрекъснато финансовото си състояние!

2. Търсите подобаващите условия за кариерно израстване и подписване на парични заеми. Апелирайте за покачване само в сряда, и не използвайте вторника да вземате пари на заем от другари, нито от познати, тъй като надали ще сте в положение да им ги върнете. Вземането, както и даването на заеми вършиме заран – не употребявате за това вечерно време, тъй като по този начин ще си докарате финансови усложнения. Избягвате да взимате заеми; вместо това с ненаситност давате парични помощи на нуждаещите се, тъй като по този начин очаквате отплатата им и по други способи.
 Местата, на които би трябвало да съхранявате парите вкъщи, с цел да се умножат Местата, на които би трябвало да съхранявате парите вкъщи, с цел да се умножат
Суеверията, свързани с парите, евентуално са появили още преди тяхната поява.  Едно от тях гласи, че вкъщи постоянно би трябвало да ги съх...

3. Оставяте заплатата си да „ пренощува “, с цел да може извоюваните от вас пари да „ обикнат “ вашия дом.

4. Изключвате заемането избрани артикули – не заемате на съседката нито самун, нито сол, защото с това ще предизвикате Съдбата да ви изпрати финансови усложнения.

5. Не почиствате на ръка трохите от трапезата – това вещае сиромашия в фамилията.

6. Държите постоянно монети и дребни банкноти по джобовете на облеклата в дрешника си като закърпвате появили се дупки, през които може да изпаднат – това вещае бързото повишаване на паричния ви капацитет.
 Парите у дома би трябвало да се държат на избрани места, с цел да се множат Парите у дома би трябвало да се държат на избрани места, с цел да се множат
Не всички хора имат опция да вървят всеки ден до банката и да внасят по-големи суми пари. Понякога се постанова съхранението им да ста...

7. Съхранявате в портфейла си дадени ви за благополучие и шанс от ваши близки: първо, банкнота от 10 лв., сгъната на триъгълник и второ, монета от 2 лева – като амулет да постигнете финансова непоклатимост.

8. Не оставяте портфейла си без пари, които държите по избран метод – обърнати към вас откъм главната си страна.

9. Не държите в портфейла си скъсани, открити или непочтено добити пари, тъй като по този начин ще предизвикате поява на финансова несигурност; вместо това бързо ги харчите или ги раздавате като лепта.

10. Държите вкъщи си банкнота с огромна стойност и по този начин увеличавате силата си да печелите „ почтени “ пари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР