Още през лятото, корейските медии съобщиха, че Samsung Display ще

...
Още през лятото, корейските медии съобщиха, че Samsung Display ще
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9 може да дебютира през януари 2018 г.

Още през лятото, корейските медии оповестиха, че Samsung Display ще открие доставките на OLED-дисплеите за Galaxy S9 през ноември, което е два месеца по-рано от предстоящото. Това може да значи, че идващият флагман на Samsung може да дебютира по-рано от нормалното.

Сега обаче, същият източник @IceUniverse разгласява в Weibo информация, че Samsung ще стартира всеобщото произвеждане на Galaxy S9 през декември тази година. Да Предположим, че на компанията й би трябвало към месец за подготовка на анонса, тогава Samsung Galaxy S9 може да дебютира още през януари 2018 година, а продажбите да стартират през февруари. Спомнете си, че S8 бе показан през март и започва през април.

Както и предходната година, по този начин и тази се чака, че Samsung ще приготви два разновидността на този модел: с чипсета Snapdragon 845 (за американския пазар), както и с Exynos 9810 (за интернационалната версия).



Очаква се, че трите съществени телефона на Samsung през идната година (Galaxy S9, S9 + и Note 9) ще употребяват същия размер на екрана, както и техните прародители. Но има догатки, че въз основата на патенти горната и долната рамка ще са по-малки.

Според предходния пост на @IceUniverse, Galaxy S9 ще включва 3,5-мм жак за слушалки. Той също ще е оборудван с двойна камера, макар че това наподобява явно, откакто тя се появи в Galaxy Note 8.

За страдание се оказва, че в последна сметка, Samsung не може да конфигурира читател на пръстови отпечатъци в самия екран и производителя ще остави тази технология за бъдещето, евентуално за Galaxy Note 9 (Crown). Що се отнася до това, ще бъдат ли снабдени Galaxy S9 и S9 + със система за 3D сканиране на лицето, като в допълнение биометрично решение, източниците все още резервират тази информация в загадка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР