Още през 2017 г. ЦРУ декласифицира около 12 милиона страници

...
Още през 2017 г. ЦРУ декласифицира около 12 милиона страници
Коментари Харесай

Отдалечен зрител :Историята на човека, който ЦРУ изпрати на Марс

Още през 2017 година Централно разузнавателно управление на САЩ декласифицира към 12 милиона страници и записи, които по-късно бяха събрани в „ Проектът Stargate “, който разкри незнайни до момента детайлности за програмата.Ветеран от армията на име Джоузеф Макмонигъл се открояваше измежду всички екстрасенси, които работеха с държавната свръхсекретна стратегия, употребяваща отдалечено гледане, като от кино лентата “Мъжете, които се взират в кози ” с Джордж Клуни.

 p 88948 417x600 - Отдалечен фен:Историята на индивида, който Централно разузнавателно управление на САЩ изпрати на Марс
За интервал от 6 години, от 1978 до 1984 година, Макмонигъл взе участие в почти 450 задачи. Целите на тези задачи варират, само че не се лимитират до подкрепяне на армията при намирането на заложници в Иран, както и до подкрепяне на сътрудниците на Централно разузнавателно управление на САЩ да намерят радио с къси талази, за което се твърди, че е прикрито в калкулатор на сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), хванат по това време в Южна Африка.Когато отчетите и детайлностите за тези държавни опити изтекоха и изплуваха на повърхността през 80-те години, Пентагонът към момента отхвърляше, че харчи пари за каквато и да е форма на паранормални проучвания, пробвайки се да прикрие плановете и да ги замете под килима.За благополучие, през 1995 година Централно разузнавателно управление на САЩ разгласява отчет, основан от самостоятелни американски проучвателен и издателски институции, които в действителност изкараха на бял свят работата на американското държавно управление с екстрасенси за задачите на военното разузнаване.В тези оповестени документи на Централно разузнавателно управление на САЩ е разказан един опит, в който най-вече се откроява името на Джоузеф Макмонигъл, някогашен боен. От документа излиза наяве,че Централно разузнавателно управление на САЩ предлага да предприеме астрално пътешестване до Марс почти 1 милион години пр.н.е. Доста бясно само че в края на май 1984 година той в действителност приел задачата и направил пътуването.
Джоузеф споделил, че времевият портал, в който е влезнал, изглеждал като че ли първоначално има пирамида от която се влиза в спираловидна фуния. “Вътрешността на тази фуния беше доста гладка, като че ли беше направена от полирани мегалити. Вдигайки взор от вътрешната страна, това изглеждаше безпределно ”.Пише по късно Макмонигъл.Джоузеф беше това, което е известно като “отдалечен фен ”. Всеки, който практикува отдалечено гледане (RV), развива своите душевен качества да виждат неща, които не се виждат с очите, а по-скоро третото им око (епифизната жлеза). Теорията за Отдалеченото гледане има доста скептици и е остро подложено на критика в уеб страници като Уикипедия. Защото, представете си, в случай че всички знаеха, че могат да развият и употребяват сходни практики. Развиването на психологични качества и обезкаляването на епифизата им (3-то око) би събудило доста овце.Уикипедия дефинира далечен фен като …Практиката да се търсят усещания за далечна или невидима цел, сякаш благодарение на екстрасензорно усещане (ESP) или „ чувство “ с мозъка.Експериментите за отдалечено гледане в предишното са били подложени на критика за липса на подобаващ надзор и повторяемост. Няма научни доказателства, че съществува отдалечено гледане и тематиката за отдалеченото гледане нормално се преглежда като псевдонаука.Обикновено далечен фен се чака да даде информация за обект, събитие, човек или местонахождение, които са скрити от физическия взор и отдалечени на известно разстояние.На физиците Ръсел Тарг и Харолд Путхоф, откриватели по парапсихология от Изследователския институт в Станфорд (SRI), нормално се приписва измислянето на термина „ далечен фен ”, с цел да се разграничи от тясно свързаната идея за ясновидство, макар че съгласно Тарг терминът е препоръчан за първи път от Инго Суон през декември 1971 година по време на опит в Американското общество за психологични проучвания в Ню Йорк.Отдалечен фен беше разпространявано през 90-те години след разсекретяването на избрани документи, свързани с плана Старгейт(Stargate), изследователска стратегия на стойност 20 милиона $, стартирала през 1975 година и спонсорирана от държавното управление на Съединени американски щати, в опит да се дефинира всяко евентуално военно приложение на психологични феномени. Програмата е прекъсната през 1995 година, откакто не е съумяла да даде каквато и да е настояща разследваща информацияИ въпреки всичко филми като „ Мъжете, които се взират в кози “ с Джордж Клуни са основани на действителни истории от военни чиновници, практикуващи Отдалечен фен.

Джоузеф развива своите душевен благоприятни условия посредством образование за Отдалечен фен в армията. Той употребява тези умения, с цел да наблюдава група марсианци на Марс. ”Опитаха се да намерят ново място за живеене и се озоваха на напълно друга планета, с кипящи езера, изригващи вулкани, димна завеса от смог и мъгла ”.Официалната история гласи, че психическата среда сред този и техния свят е била помолена да откри контакт с един от извънземните. За страдание никое от съществата не съумя да се свърже, защото средата изглеждала просто илюзия за тях, нищо не се получи.Джоузеф Макмонигъл, Едуин Мей, Виктор Рубел и Лойд Обербах са съавтори на книгата ESP Wars: Изток и Запад: Разказ за военното потребление на душевен шпионаж, разказан от основните съветски и американски играчи ”. Щракнете тук, с цел да я видите в Amazon.Ако желаете да развиете своята епифизна жлеза и да напукате калция и флуорида, които са запушили третото ви око (също и епифизната жлеза), не забравяйте да се регистрирате за нашия имейл бюлетин на уеб страницата или се присъединете в нашата фейсбук група, защото това ще бъде нещото, което ще проучим в допълнение в околните месеци.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР